SKANDAL ISPRED VRTIĆA: Majke se “muški” POTUKLE - Volim Podgoricu

SKANDAL ISPRED VRTIĆA: Majke se “muški” POTUKLE

Nemile scene su snimljene ispred vrtića u Blekburnu, a žene su se “muški” potukle, letjeli su udarci na sve strane, a bilo je i čupanja za kosu. Svedoci tvrde da su bili zgroženi, a djeca su se potresla gledajući žene kako se biju. U saopštenju policije se navodi da su privedene žene stare 18, 22, 23, 37 i 46 godina i da su one puštene pošto su platile kauciju.

“Želimo da uvjerimo roditelje i javnost da nam je bezbednost djece, zaposlenih i roditelja od naveće važnosti zbog čega sarađujemo sa policijom kako bi se do kraja istražio ovaj incident”, rekla je Su Melod, upravnica vrtića.
Nadležni još utvrđuju zbog čega je došlo do tuče i šta je bio motiv za ovako sramno ponašanje.

2 komentara

  1. Excellent website right here! Additionally your website starts up very fast! What host are you using? Can you pass along your affiliate hyperlink to your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

  2. I¡¦m now not positive where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time finding out much more or working out more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com