SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE: Evo šta je Jelenina ćerka Jana (5) rekla baki Zorici - Volim Podgoricu

SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE: Evo šta je Jelenina ćerka Jana (5) rekla baki Zorici

Bol i tuga u porodičnoj kući ubijene pjevačice Jelena Marjanović ne jenjava. Njena petogodišnja ćerka Jana još ne zna surovu istinu, međutim iako joj još nisu rekli šta se stvarno dogodilo, dijete predosjeća da se nešto strašno desilo njenoj majci koju nije vidjela od 2. aprila.

“Jana je lijepo vaspitana djevojčica, ali i veoma inteligentna. Nemojte misliti da ona ne shvata da se sa njenom majkom nešto dešava, ali ona nikada nije provela više od nekoliko sati. Ispočetka je govorila djeci: “Blago tebi, ti imaš djecu, a ja nemam”, da bi kasnije svakodnevno po nekoliko puta tražila da joj se objasni gdje je njena mama i zbog čega je toliko dugo nema kod kuće. Međutim, sve je šokirala kada je baka Zorici, Jeleninoj majci, prije nekoliko dana rekla:

Bako, ti si debela,  moraš da trčiš da smršaš, ali nemoj da ideš na nasip, ukrašće te kao moju mamu. Ima jedan drugi putić gde treba da trčiš, pokazaću ti ja”, priča izvor.

“To je Zoricu, a i sve ostale koji su u tom momentu bili u kući Krsmanovića, ostavio bez teksta. Dijete sluša, osluškuje i ma koliko se svi trudili da pred njom pominju ništa što je u vezi sa ubistvom, ona sve upija. Svaki put kada neko pokuca, ona očima govori da bi to mogla da bude njena majka”, rekao je izvor za Star.

Foto Kurir

Star

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com