U Podgorici ŠOK za “STUDENTE”! - Volim Podgoricu

U Podgorici ŠOK za “STUDENTE”!

U Podgorici je sinoć priređen šok, svim ljubiteljima i navijačima futsal kluba “Studentski dom”.

“Studenti” su na svom terenu izgubili od “Gorštaka” iz Kolašina sa 3:5!!!  Na poluvremenu je bilo 1:2,  tako su se “studenti” nekoliko koraka odaljili od play off zone, dok su kao što smo i rekli “Kolašinci” igrali bezbrižno i razdragano, te zasluženo slavili.

Kolašinci su poveli prvo sa 0:1 golovima Adžić Branislava, pa 0:2 golom Vukićević Radoslava u 16. minutu, tekšto se krenulo sa centra Nikola Minić je smanjio vođstvo Kolašinaca na 1:2, i sa tim rezultatom se pošlo na odmor.

U nastavku rapsodija “žutih”, ali prije toga, izjednačenje studenata preko Minića, i vodstvo od 3:2 preko Vidakovića, da bi se “Kolašinci zategli” i preko Markovića izjednačili, Vukićevića poveli 3:4 u 40. minutu, i u poslednjim sekundama meča, stavili krunu na večerašnji meč, preko izuzetno raspoloženog Branislava Adžića i postavili konačan rezultat 3:5.

“Studentski dom” ostaje na 37 osvojenih bodova i pali su na peto mjesto na tabeli, ali priliku za prestizanje imaju sjutra veče (subota), “Nikšić” koji ide na noge “Titogradu”, dok “Cezar” ima takoće priliku da ugrabi prvu “meč loptu” za ulazaku mirnu luku, ako savladaju neugodnu “Mirabile modu” iz Podgorice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com