ŽELJKO SAMARDŽIĆ OTKRIVA: Ko je sve u “Trokaderu” naručivao “Grlicu” i koga je dočekivao u Boki - Volim Podgoricu

ŽELJKO SAMARDŽIĆ OTKRIVA: Ko je sve u “Trokaderu” naručivao “Grlicu” i koga je dočekivao u Boki

U nedjelju, na Vaskrs, u emisiji “Grad koji volim”, gost Matije Milačića je jedan od najvećih šarmera jugoslovenske estrade, i jedan od najboljih vokala, Željko Samardžić.
Željko je rođeni Mostarac, a porijeklom je iz Nikšića. Željko otkriva detalje o svom životu i snažnim vezama sa Crnom Gorom, priča o rodbini u Crnoj Gori, o dolasku u Dobrotu, i druženju sa čuvenim Banjom Krivokapićem, vlasnikom restorana “Premijer” , gdje Željko, u stvari, provodi najviše vremena, kada je u Kotoru.
zeljko3
Koga je sve Željko dočekivao u Boko Kotorskoj, koliko su stranci i njegove kolege, oduševljeni onime što ima Crna Gora, a koliko mi kao domaći to cijenimo…
zeljko4
Željko priča kako je bio vezan za tetku Anđu, oca i đeda, govori o supruzi i ćerkama, ali i  o momentima u životu koji su mu prelomili karijeru.
zeljko2
Kako je počeo sa Budvom, u 40. godini, ko mu je prišao i pitao ga: “A zašto ne predaš neku pjesmu za budvanski festival? Da probaš…”
Ko je sve i kako naručivao čuvenu pjesmu “Grlica” u Trokaderu, koja je i proslavila Željka i otvorila mu put u estradne vode.
zeljko1
Kako je Aco Đukanović, po Željku, stekao titulu najboljeg menadžera na Balkanu, i koliko premijerov brat ima “šlifa” za tu rabotu…
Sve ovo pitaće ga Matija Milačić u emisije “Grad koji volim” na TV 777, koju možete gledati u nedjelju, 1. maja na TV 777.

2 komentara

  1. This web page is known as a stroll-by for all the information you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and you’ll positively discover it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com