NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA MAJ: Jedne čeka SUDBINSKA LJUBAV, druge NOVAC, treće OBOJE! - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA MAJ: Jedne čeka SUDBINSKA LJUBAV, druge NOVAC, treće OBOJE!

OVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Prisustvo Sunca i Venere u vašem drugom polju novca, u maju, predviđa izvanrednu finasijku situaciju i mogućnost najveće ostvarene dobiti u ovoj godini. Vaš dosadašnji poslovni napor se sada vraća kroz novac i naplate te očekujte poveće prilive u prve dvije sedmice maja. Bazirajte se na obavljanje rutinskog i zaostalog posla i održavajte uhodan vid poslovanja, dok god se vaša lična planeta Mars kreće retrogradno. Mjesec maj nije pogodan za investicije i ulaganje energije u nove projekte i poteze.
Mnogi zaposleni Ovnovi imaju bolju atmosferu na poslu i veći obim posla od 9. maja kada Jupiter u vašem polju posla krene direktno, ali uslijed retrogradnog kretanja vaših planeta komunikacije, posla i karijere, moguća su česta kvarenja kompjutera, telefona i aparata sa kojima baratate. Moguće su greške i odugovlačenja u procesu rada. Zaposleni u obrazovanju, pravosuđu i inostranim kompanijama, imaju sjajnu priliku da se dokažu u svom poslu u poslednjoj dekadi maja.
Nezaposleni Ovnovi u drugoj dekadi maja mogu dobiti priliku za zaposlenje a studemti završiti ispite ili preko razmene studenata organizovati jedno putovanje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bračni Ovnovi i oni koji su u dugim vezama, ovoga puta prenaglašene dokaze ljubavi doživljavaju na jedan materijalistički način. Želite od parnera veću pažnju kroz poklone, večere u restoranima, zajedničko putovanje ili bi da kupite nov automobil, namještaj, obnovite vašu i dečju garderobu. Moguće su sitne svađe i nezadovoljstva vezane za potrošnju novca i lošiju komunikaciju. Sve do 22. maja, dok god se planeta Merkur kreće retrogradno, nećete lako naći razumijevanje sa partnerom. Budite mudriji i sačekajte kraj maja i sve će se složiti onako kako vi želite. Potrebana je vještina i kompromis!
Ako ste slobodni:
Obije planete koje su važne za vaše ljubavne osjećaje (Sunce i Venera) se sada nalaze u vašem polju novca. Sigurno je da ćete ga imati i da ćete ga trošiti, na sebe i druge. Vi uglavnom nemate problem sa sigurnošću u sebe, ali novac će vam dati dodatni stimulans, tako da ćete ga iskoristiti da sebi ostvarite priželjkivani luksuz i kretanja u takozvanom visokom društvu. Tu vas može privući jedana galantana Škorpija,Vaga, Blizanac ili Lav. Da bi ovojili jedno srce, budite parlamentarni u komunikaciji i ne namećite tvrdoglavo svoju volju, jer tolerantim stavom krajem mjeseca možete očekivati ulazak u jednu izazovnu vezu.
Sasvim mladi predstavnici Ovnova će se ludo zabavljati u drušvu i zabavama. Bićete svuda gdje vas pozovu kao dobrodošli gost. Oko perioda Mladog Mjeseca 7. maja. ili od 23. maja, na jednoj od zabava možete se zaljubiti i započeti romantičnu vezu.

Zdravlje:

Tokom maja vaše zdravlje zahtjeva negu i preventivu, da se ne bi ponovile poznate, stare tegobe.
Osjetljiviji predstavnici znaka, u prvoj dekadi maja mogu osjećati umor, nervnu napetost i iscepljenost. Regulišite to prirodnim putem, šetnjom, urednim spavanjem i rekreacijom u prirodi. Poželjno je da pred spavanje pijete umirujuće čajeve kao što je kamilica, nana ili majčina dušica. Ishranu dopunite propisanim dozama vitamina C i B.
Stariji predstavnici Ovnova neka provjere vratne pršljenove, cirkulaciju i krvne sudove, posebno glave jer to može biti uzrok vrtoglavice i glavobolja.
Kada planeta Jupiter krene direktno, od 9. maja, obratite pažnju na ishranu, jer vam se pojačava potreba za uživanjem u hrani i piću, a ne bi bilo zgodno da se pred ljeto ugojite.

Srećni brojevi:

4, 6, 15, 23, 27


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Vi ste pod sjajnim, pozitivnim uticajem nebeske konfiguracije velikog zemljanog trigona, triju važnih planeta za vas (Venere, Merkura i Plutona). Njihove združene energije će vam donijeti poslovnu spretnost, moć i kreativnost.
Odgovaralo bi vam da sledite svoj tempo u radu i težište da usmjerite na rješavanje praktičnih pitanja i pravljenju planova za dalji razvoj vašeg biznisa.
U poslednjoj dekadi maja, kada Sunce i vaša planeta Merkur, vladalac vaše kuće novca, krene direktno, sve odlagano će se namiriti, a konačni finansijski bilans će biti odličan.
Sada je momenat za mlade preduzetnike da se okuraže i otvore svoje preduzeće ili agenciju.
Predstavnici znaka koji rade u firmama bići upućeni na praktične zadatke ili će obrađivati zaostale materijale. Budite oprezni pri kalkulisanju, upotrebi kompjutera i u prepisci, jer vam se tu mogu potkrasti greške. Držite se vašeg tempa i pronađite miran kutak za rad. Ne brinite u milosti ste šefova!
Mnogi nezaposleni Bikovi u maju će početi da rade.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bikovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi se nalaze još uvijek u fazi harmonizovanja odnosa sa partnerom. Vi se osjećate izuzetno dobro, puni ste energije i ljubavnog žara i sada intenzivno tražite pažnju partnera i definisanje vašeg odnosa. Vaš partner je preokupiran sobom i svojim problemima i nije sposoban da vas shvati. Ipak, za vas nije došlo vrijeme za drastičnu promjenu, jer ne ide vam na ruku energija retrogradnog kretanja većine planeta i zato je najmudrije da održite stanje ovakvo kakvo jeste. U vezi vašeg seksualnog života stvari se postepeno mijenjaju na bolje, a u poslednjoj dekadi maja uspostavićete i pravu komunikaciju. Strpljen, spašen!
Ako ste slobodni:
Na majskom suncu sve izgleda ljepše a vi mladi Bikovi ćete posebno zablistati. Svojim novim imidžom osvajate i kradete čežnjive poglede suprotnog pola. Uživaćete punim plućima u ljepoti trenutka, u flertu i po kojoj kratkoj vezici. Privlačite pažnju jednog Bika, Jarca, Vage ili Škorpije.
Međutim, u prvih desetak dana maja, s vremena na vrijeme, javljaće vam se nostalgična osjećanja prema prošloj ljubavi. U narodu kažu – Da je valjalo ne bi prošlo! U prilici ste da birate i iznenadićete se koliko niste pogriješili, ako odaberete novog partnera. U poslednjoj sedmici maja, bićete već zagrljeni i zaljubljeni. Sjajno!

Zdravlje:

Većina mlađih Bikova se već pripremila za lijepo vrijeme i lakšu garderobu. Izgledate odlično i u top ste formi.
Čak ni starije generacije se ne mogu ozbiljnije požaliti, jer im se vratila vitalnost i snaga. Obratite samo pažnju na kilažu i odaberite neku od dijeta za koju sa sigurnošću znate da na vas djeluje. Provjerite balans polnih hormona.
Stariji Bikovi neka provode što više vremena u šetnjama i u prirodi. Izložite se slobodno suncu, da bi isprovocirali stvaranje vitamina D, koji vam je neophodan za vaš ten, kosti i dobro raspoloženje.

Srećni brojevi:

6, 14, 15, 27, 31



blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Poslovni Blizanci u maju imaju priliku da stabilizuju i konkretizuju svoje ideje uz podršku pozitivne planetarne konfiguracije velikog zemljanog trigona, u kojoj učestvuje i vaš vladar, planeta Merkur.
U prvoj dekadi maja, odgovaralo bi da energiju uložite u istraživanje tržišta i marketing, a od 22. maja, kada planeta Merkur, krene direktnim hodom, plasirajte nove ideje ili produkte na tržište. Stećićete nove klijente među kojima će biti i inostrane kompanije. Moguć je poslovni put. Za sam kraj mjeseca su odlične prognoze, gdje dostižete željeni uspjeh i finasijsku dobit.
Zaposleni Blizanci treba da budu oprezni i većom pažnjom spriječe greške u prepisci i komunikaciji tokom prve dvije dekade maja. Trudite se da se ne zamjerate šefu i pretpostavljenima, jer retrogradno kretanje većine planeta vam sada ne idu na ruku. Usporite tok rada, jer to vam može dati vrijeme za razvoj sjajne ideje povezane sa brzinom procesa rada. Vaš izum objelodanite krajem mjeseca, kada ćete imali podršku energije Sunca iz vaše prve kuće. Ovo je pun pogodak za vašu dalju poziciju na poslu. Kreativno!
Mjesec maj je takođe dobar za dopunu znanja, zato rado prihvatite kurs i dodatno obrazovanje, ako vam to ponude na poslu, jer u budućnosti će vam se ovo trostruko vratiti.
Studenti i đaci imaju podršku planeta da uspješno polažu potrebne ispite i da se odluče u kom pravcu da nastave školovanje. Odgovaraju vam profesije iz oblasti marketinga, trgovine, novinarstva i stranih jezika.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U ovom periodu zauzeti Blizanci otežano izražavaju svoja osjećanja, želje i namjere. Još se osjećate skučeno, zarobljeni u brizi oko vašeg odnosa sa parnerom, te tako sami sa sobom razgovarate, analizirate i prepirete se. Možete djelovati čudno parneru sa brojnim promjenama raspoloženja i zato bi bilo najbolje za vas da se otvorite partneru i iskreno porazgovarate. Uzdržite se do 9. maja,  jer tada ćete dobiti podršku od planete Jupiter i vaš će partner biti raspoloženiji da vas sasluša. Situacija ima šanse da se postepeno popravi, a u poslednjoj dekadi maja i da zablista. Odjednom ćete osvježeni maksimalno popraviti odnose i mnogi parovi će početi da planiraju datum vjenčanja. Vau!
Ako ste slobodni:
Mjesec maj će vam donijeti pregršt ljubavi, bez obzira na prividnu nezaintresovanost i zauzetost drugim stvarima. Iz trenutne povučenosti može vas prenuti jedna stara ljubav ili vas može zaintrigirati zabranjeno voće. Prepustićete se ljubavi, ali u diskreciji i daleko od pogleda radoznale javnoti. Ovo raspoloženje će vas držati sve do 20. maja odnosno do momenta kada Sunce uđe u vaš znak i kada ćete pod uticajem ove pozitivne energije promijeniti ploču i poželjeti da se ponovo eksponirate. Vratićete se veseli u društvo i javno prikazati vašeg partnera.
Mlađi Blizanci će uglavnom večeri provoditi u društvu, međutim u poslednjoj dekadi maja zaljubiće se u jedanog Strijelaca, Vagu, Lava ili Ovna. Srećno!

Zdravlje:

Vaše tijelo vapi za aktivnošću i zdravim načinom života. Zato u prvoj polovini maja potrebno je da poradite na revitalizaciji i na poboljšanju opšteg psiho-fizičkog stanja vašeg organizma. Mnogi Blizanci intuitivno ovo osjećaju i povlače na par nedelja iz društva, da bi se posvetili sebi. Detoks preparati i čišenje organizma kao i rekreativni sport, su uvijek uspješne i provjerene metode.
Situacija je mnogo bolja u poslednjoj dekadi maja, kada Sunce (20. maja) uđe u vaš znak, a zatim i planeta Venera (24. maja). Računajte da ćete se spontano osjećati bolje, izgledaćete ljepše, osvježeni i osnaženi.

Srećni brojevi:

6, 10, 11, 25, 27


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Retrogradni Mars u vašem polju karijere utiče na usporavanje i poremećen ritam poslovnih poteza, kao i određen vid stagnacije u razvoju vaše firme. Ovo ne treba da vas pretjerano zabrine, jer kratkotrajna pauza će vam dobro doći da obavite niz nezavršenih zapostavljenih poslovnih sitnica. Poveća količina novca stiže na vrijeme i otplatićete potraživanja i zadržati viškove za kasnija ulaganja. Novac vam može doći iz vaše izvora, kao što su određeni fondovi, udruženja ili će vam se isplatiti neki raniji neplaćen dug.
Zaposlene Rakove od 9. maja, kada Jupiter u vašem polju posla krene direktno, očekuje veći priliv radnih obaveza, gdje ćete često morati da radite više stvari odjednom. Moguća su poslovna putovanja i brojni sastanci u okviru firme. Vaš odnos prema poslu je korektan ali vi još niste zadovoljni sa tokom razvoja vaše karijere. Nema potrebe da se više povlačite, ali ni da diskutujete i izrazite soje nezadovoljstvo. Još se nisu stekli planetarni uslovi za otvorene razgovore sa nadređenima. Budite strpljivi!
Nezaposleni Rakovi posebno oni koji prvi put traže posao imaju sjajnu podršku Jupitera i velike šanse da prođu intervju i dobiju posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Većina planeta se premjestila sa zapadne strane i koncentrisala na istočnu, djelujući svojim energijama na vas stimulativno u smislu lične promjene. Vi ste se mjesecima trudili da ugodite i zadovoljite druge, a sada je došlo vrijeme kada treba da se izborite za sebe i ličnu sreću. Polako se okrećete sebi i svojim potrebama, a ova novonastala situacija će biti vidljiva i može se ispostaviti kao smetnja harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Partner će pokušavati na razne poznate načine da vas vrati u predhodnu poziciju, ali u tome neće uspjeti. Mala igra snaga neće bitno pomjeriti odnose. Vaša svakodnevnica će biti daleko srećnija, a vaš društveni život intenziviran. Snažite samopouzdanje!
Ako ste slobodni:
Pred vama je lijep mjesec ispunjen događanjima i emocijama. Daje vam se prilika da iz drušva u kome se krećete upoznate zanimljivu osobu. Privući će vas jedan Bik, Škorpija, Riba ili Djevica. Naglašeno ćete biti romantični i izražavati svoju emociju kroz brojne sms porukice. Potrudite se da budete jasni i konkretniji, da ne bi došlo do nesporazuma.Vrlo je vjerovatno da ćete ukoliko odugovlačite ostati kratkih rukava i ljubavni život svesti na po koji flert. Iskoristite majski Mlad Mjesec 7. maja i hrabro učinite prvi korak prema osobi koja vam se dopada.
Oni Rakovi koji su se nedavno zaljubili uživaju na majskom suncu i u zagrljaju partnera.

Zdravlje:

Tokom maja mlađi predstavnici znaka, ako su u prethodnom periodu poveli računa o svom izgledu i psiho-fizičkom zdravlju, neće imati zdravstvenih smetnji. Vjerovatno ste oslabili i raspoloženje vam se popravilo.
Zaposleni Rakovi radi pojačanog pritiska i stresnih situacija na poslu, treba da zaštite svoje nerve konzumiranjem doze vitamina C i B, tečnosti i magnezijuma, koji bi im ublažili uticaj stresa i osnažili imuni sistem.
Starije generacije mogu patiti od bolova kostiju, kukova ili nogu. Preduzmite odgovarajuće fizioterapeutske mjere i počnite redovno da u svoj program oporavka uvodite masažu i vježbe. Svakodnevno odlazite u šetnje i izložite se suncu.

Srećni brojevi:

4, 12, 14, 21, 24


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Poslovni Lavovi u potpunosti mogu da se ponose svojim usponom u karijeri. U ovom momentu imate podršku planete Venere i Sunca, koje pozitivno energizuju vaše deseto polje karijere i koje vam daju dodatnu snagu, volju i kreativnost. U praktičnom i finasijskom smislu na ruku vam ide i pojava velikog zemljanog trigona, koja vas prizemljuje i daje snagu da ideje sprovedete u realnost. Budite samo pažljivi sa dokumentacijom, potpisima i pismima i ne sekirajte se ako stvari ne idu onom brzinom koju vi priželjkujete.
Veće prilive novca očekujte na početku mjeseca i u periodu od 22. do 25. maja. Odlično!
Podjednako skladan i energetski jak planetarni uticaj osjetiće i zaposleni predstavnici znaka. Moguće je da vam već duže vrijeme smeta rutina, ali nemojte ulaziti u diskusije sa nadređenima. Imate podršku ženskog dijela kolektiva, tako da u poslednjoj sedmici možete biti unaprijeđeni na jedan od načina karakterističnih za vašu firmu. Lavovi koji se bave umjetnošću i medijima pokazaće javnosti vrhunski kvalitet. Uspjeh čeka i one koji se bave politikom. Pripremite se za aplauze!

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Od polovine maja, Lavovi koji su braku ili dugim vezama mogu da očekuju postepeno stišavanje napete situacije nastale u proteklim mjesecima. Računajte da su se podigle bijele zastave i da je zavladalo primirje. U tome je dobrim dijelom pomogao novac koji je stigao u kuću i vaše uspjehom poneseno dobro raspoloženje. Optimizam i prijatni trenuci sa familijom i djecom će vas ponovo zbližiti. U poslednjoj sedmici maja vratiće se i stare strasti u vaš krevet i konačno će se poboljšati i vaš seksualni život.
Ako ste slobodni:
Slobodni Lavovi će pamtiti mjesec maj po ludim zabavama, intresantnim ljudima, brojnim udvaranjima, flertu i avanturama. Ova vrsta provoda će se stišavati u poslednje dvije dekade maja, kada vam se dogodi da se iz jednog za vas prolaznog seksa, rasplamsaju nevjerovatne strasti. Za to će biti zaslužna, jedna vrlo obrazovana i dobro situirana osoba iz grupe Lavova, Ovnova, Vaga, Vodolija i Strijelaca. Da li ćete izgubiti tlo pod nogama?
Mladi Lavovi svojim energijom i šarmom osvajaju primat u društvu i postaju popularni i zanimljivi svojim vršnjacima. To je baš ono što vas hrani i daje polet i smjelost da otvoreno priđete onome ko vam se dopada.

Zdravlje:

Još uvijek je u ovom mjesecu vaše zdravlje alarmantno, jer je zapostavljeno sa vaše strane. Vrijeme je da ozbiljno i odgovorno obratite pažnju na signale koje vam šalje vaš organizam. Za preporuku je da obavite jednu vrstu sistematskog pregleda i time budete sigurni da je sve u redu.
Sem medicinskih pretraga, iskoristite ono što vam nudi priroda i sve proljećne pogodnosti. Povedite računa o ishrani i unosite veće količine povrća i voća u obroke, a svako slobodno vrijeme iskoristite za fizičku aktivnost i boravak na suncu.
Starije generacije treba da kontrolišu krvni pritisak, krvnu sliku i srce, a mogući su problemi i sa kičmom i blagom depresijom. Uložite maksimum da bi sačuvali svoje zdravlje i sem ljekara možete posjetiti terapeute alternativnog načina lečenja. Izlažite se što češće suncu.

Srećni brojevi:

4, 6, 14, 26, 27



devicaDJEVICA

Posao:

Drage Djevice,
Prve dvije dekade maja zahtjevaju veliku marljivost, opreznost i praktičnost, jer kao da vas planetarna energija spontano tjera na to i vuče na sam vrh godišnjeg uspjeha u polju karijere i finansija. Poslovna svakodnevnica neće teći glatko i bez trzavica, ali vi imate kontrolu i način, da jedno po jedno razriješite. Dinamika poslova odvešće vas na put i seminare, gdje ćete imati priliku da nešto novo i dragocjeno saznate. Rezultati vašeg truda biće jasni u poslednjoj dekadi maja, jer Sunce 20. maja i Venera 24. maja, ulaze u vaše polje karijere. Potpuni sklad uspjeha i finansijske dobiti. Izvanredno!
Zaposlene Djevice u nestabilnoj i neprijatnoj atmosferi savršeno plivaju. Čak se ne može reći da ste nervozni, jer kao da predosjećate pozitivan rasplet situacije, koji će se i desiti pred kraj ovog mjeseca. Imate podršku velikog trigona u zemljanim znacima. Djevice čiji je posao povezan sa putovanjima, četo će biti na poslovnom putu. Jupiter će vam donijeti mnogo sreće od 9. maja i zadovoljstvo sa samim sobom i u poslu. Majstorski!
Djevice koje se bave politikom krajem maja prigrabiće željenu poziciju.
Studenti i đaci završiće većinu priprema za ispite i veći dio će polagati u poslednjoj dekadi maja. Ukoliko razmišljte koji fakultet da upišete, vama odgovara matematika, informatika, veterina, stomatologija, medicina i alternativne nauke.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom maja posvećeni ste problemima na poslu i malo imate vremena za partnera i on se sa pravom može pobuniti. Najmudrije je da rasčišćavajte sve nejasnoće odmah, da vam se ne potkradu nesporazumi i uvuku obostrane sumnje u vrijednost vašeg odnosa. Konačno i vama treba predaha i opuštanja i zato kad god je moguće povedite partnera na neki lijep ručak,večericu ili zajedno odgledajte pozorišnu predstavu ili film. Porodični izlet u prirodu je takođe jedno od rješenja. Ovim postupcima umirićete partnera i sebe i zadovoljstvo i kućni mir je zagarantovan. Opustite se!
Ako ste slobodni:
Slobodne Djevice mogu iznenaditi kvarovi na sredstvima za komunikaciju (telefon i kompjuter), što je za vas u neku ruku spas, jer treba da se izvučete iz kuće i obaveza i potražite društvo napolju. Svjež vazduh i razmena misli sa drugima će vam prijati. Kako su vama emocije vrlo važne a tražite partnera koji vas intelektualno podstiče, ljubav čete naći na poslu, putovanju ili fakultetu. To će biti osoba istih načela ili intresovanja iz grupe Bikova, Vaga, Rakova, Riba ili Blizanaca. Poslednje dekade maja veće su šanse da se dublje zbližite sa osobom koja vam se dopada.
Sasvim mlade Djevice naći će prvu ljubav u školi, na nekoj aktivnosti ili kursu. Zanosno!

Zdravlje:

Za većinu Djevica je karakteristično da vode računa o higijeni i svom zdravlju, pa u tome svojom brižnošću, čak i pretjeruju. Međutim, ima onih tipova Djevica kojima je i posao najvažniji i tako vremenom zapostave svoje zdravlje. Vaš organizam je još uvijek osjetljiv i moguća virusna infekcija vas opominje, da baš sada kada su radni zadaci iscrpljujući, povedete više računa o sebi. Pokušajte da izbalansirate količinu rada i odmora. Lakšu ishranu dopunite vitamina A, C i B grupe i nađite način da kroz opuštanje i meditaciju uklonite nervnu napetost. U ovim danima odgovaralo bi vam rekreativan sport kao što je pecanje i planinarenje.
Djeca i srariji predstavnici znaka neka se pričuvaju prehlade i stomačnih infekcija.

Srećni brojevi:

1, 6, 14, 25, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Situacija na poslovnom planu je promjenjiva, jer novac ne stiže redovnim tokom. Za to je odgovorno retrogradno kretanje planeta Marsa i Plutona, koji su vladaoci vašeg polja novca i odlažu plaćanja. S druge strane manipulacija sa tuđim novcem vam ide od ruke i vi taj momenat treba da iskoristite. Moguće je da vam partner uskoci u pomoć ili ćete se odlučiti na pozajmicu od banke. Sve u svemu, nije nista alarmantno, jedino u ovom periodu ne ide sve glatko i po planu. Planetarne prilike su pogodna za kreativne vrste poslova. Konačni finansijski bilans će biti u prosečan.
Zaposlene Vage u maju imaju miran period i obavljaju sa većom kreativnošću poslove. Napeta atmosfera u firmi se stišala i vi sada znate svoju direkciju i možete da se više opustite. Više nije potrebno da toliko energije gubite na analize i međuljudske odnose u firmi. Imate podršku šefova!
Vage koje se bave umjetničkim poslovima posebno su inspirativne i kreativne i ovaj period treba da iskoriste za rad i pripreme za veće poduhvate.
Studenti imaju povoljnu poslednju dekadu u maju za polaganje ispita. Nezaposlene Vage, ukoliko se bave kreativnim poslovima, mogu da očekuju ponudu za posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vage koje su u braku ili dugim vezama, u maju, ostvaruju sa partnerom vrlo skladan odnos i najveću energiju crpe iz tog polja. Bez obzira na male nesuglasice u vezi vaspitanja djece i potrošnje novca, vi sada imate veliku podršku partnera. On će vam pomoći savjetima, uslugama i novcem. Ove pozitivne prilike podstiču seksualna privlačnost između vas i vašeg parnera, te ćete kompletno osvježiti vaš odnos.
Vagama su harmonija i ljubav neophodni, isto toliko koliko i vazduh i zato vi ovih proljećnih mjeseci lepršate, smiješkate se i širite u okolinu dobro raspoloženje. Zanosno!
Ako ste slobodni:
Slobodne Vage će iskoristi lijepo vrijeme i aktivno nastaviti potragu za ljubavlju i zadovoljstvima. Šarmantno i lako ulazite iz flerta u avanturu sa osobama koje vas privlače, ali sada vam se može desiti da se baš zaljubite u osobu koja vam se ranije uopšte nije dopadala. Život ponekad pravi takve zamke i mijenja kriterijume. Može biti da vam je ta osoba do sad bila nadobudna i nesimpatična, a desiće se da vas je snažno ponela strast i da ćete prekršiti svoja pravila. Danima nećete izlaziti iz zajedničke postelje. U pitanju može biti jedan Lav, Strijelac, Ovan, Bik, vaše ogledalo Vaga ili Vodolija. Slatka vrtoglavica!

Zdravlje:

Vaša zdravstveno stanje je solidno tokom maja, a potpuno se stabilizuje u poslednjoj dekadi, kada Sunce ulazi u znak Blizanca i prijateljski združuje energije.
Nerviranja izazvana finansijskom nestabilnošću ublažite rekreativnim sportom, unosom u organizam više tečnosti, vitamina i minerala. Vage su pristalice meditacije, masaže mirisnim uljima i mnogih drugih alternativnih tehnika za opuštanje i poboljšanje zdravlja, kao što je joga, aroma terapija i meditacija.
Starijim predstavnicima Vaga se umiruju hronične tegobe. Ipak, nastavite sa preventivnim mjerama i terapijom. Opredijelite se za lakšu ishranu. Primjenite jednu od alternativnih tehnika koje će vam dići energiju na veći nivo.

Srećni brojevi:

6, 14, 15, 21, 27

 

.

 


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Drage Škorpije,
Za privatnike je značajno da se u maju finansijska situacija znatno popravlja zahvaljujući planeti Jupiter, koja od 9. maja kreće direktno i povoljno utiče na polje vašeg novca. Kada je u pitanju Jupiter uvijek se radi o srećnim okolnostima i većim količinama, ali kako je Jupiter u Djevici, novac će stizati u više navrata 4. 5. 10 i 11. maja. Pogodno je vrijeme je da počnete da primjenjujete u praksi godišnje biznis planove.
Sredinom mjeseca imate priliku da se udružite u partnerske odnose ili da uđete sa drugim poslodavcem u zajednički poduhvat koji će vam se isplatiti. Vrlo korisno!
Škorpije koje rade u kompanijama i do sada su pokazale lojalnost i profesionalnost u poslu, imaju priliku da postanu desna ruka direktoru i da lično napreduju. To će se odraziti i na povećanje plate i promjenu ugovora. Zaslužili ste svaku pohvalu, jer ste uložili u proteklom periodu puno truda i zalaganja. Možete sad da se malo opustite i radite sporijim tempom. U manjim firmama, ukoliko uspjeh ne bude toliko velik u svakom slučaju dobićete povišicu.
Predstavnici znaka koji se bave politikom, popeće se na željenu poziciju i pojačaće svoj uticaj.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zauzete Škorpije sada punim plućima mogu da udahnu ljubav, jer se partner prema vama ponaša zaštitnički, nježno i velikodušno. Doživjećete najljepše ljubavne trenutke sa partnerom u ovoj godini. Društveni život je takođe bogat i dinamičan. Čak i manji porodični problemi i odnosi sa starijim ukućanima, postaju lakši uz ovakvu podršku partnera. Prepustite se ovom fantastičnom osjećaju i čaroliji ljubavi i strasti koja traje!
Ako ste slobodni:
Proljeće i sunce u maju je pokrenulo slobodne Škorpije i intenzivirala se želja da se nađe romantična ljubav. Imate veliku potrebu za emocijom i pravim partnerom. Vaše samopouzdanje se uvećalo zahvaljujući novcu, koji je stigao na vrijeme i u većim količinama od očekivanog. Svuda ste i u izlascima i na društvenim mrežama, a partnera kojeg tražite srešćete na jednoj zabavi ili kulturnoj manefestaciji, koncertu ili pozorištu. Biće to neko iz višeg kruga poznanika i privući će vas jedan Rak, Bik, Vaga ili Strijelac. Ovoga puta inicijativu prepustite drugima.

Zdravlje:

Još uvijek je potrebno da veliku pažnju posvetite vašem opštem zdravstvenom stanju.
Zaposlene Škorpije treba da nađu balans između rada i odmora. Osjećate iscrpljenost i svakodnevno vam je neophodan zdrav san i kratkotrajni dnevni odmor. U pitanju je određen energetski pad, zbog retrogradnog kretanja Marsa u vašem polju zdravlja. Osvježila bi vas promjena sredine, makar na par dana.
Starije generacije manjak energije teže podnose i mogu se pojaviti hronične tegobe. Anemija, cirkulacija i hemoroidi se mogu ispostaviti kao zdravstvena smetnja. Provjerite količinu gvožđa u krvi. Čuvajte se nesmotrenosti i padova. Boravite češće na suncu i svježem vazduhu i uvedite energetski bogatu ishranu.

Srećni brojevi:

6, 14 15, 22, 27



strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
U prvih desetak dana maja poslovne Strijelčeve očekuje sporiji razvoj događaja i po koji izgubljeni klijent, što vas može pomjeriti s mjesta i iznervirati. U ovom periodu ne možete brže od trenutka, jer vas u tome ometa retrogradno kretanje Marsa i Saturna u vašem znaku i retrogradno kretanje Merkura u vašem polju karijere. Mudro bi bilo da se stabilizujete i strpite, jer nagle poslovne odluke i izvjesna nestrpljivost u komunikaciji vode vas na pogrešan kolosek. Već od 9. maja ,promjenom kretanja vaše planete Jupitera, situacija se mijenja u pozitivnom smjeru. Uticaj Jupitera donijeće vam sjajne mogućnosti za proširenje posla i putokaz za ostvarenje biznis ciljeva. Iskoristite veliki zemljani trigon za finansijke transakcije.
Zaposlene Strijelčeve štiti Sunce, odnosno autoriteti i uljujkuje Venera, koja nadahnjuje i podstiče srčanost prema postavljenim radnim zadacima. Planetarne pozicije u ovom mjesecu vam pružaju višestruke izbore i mogućnost dobijanja željenog projekta, gdje ćete se iskazati na najbolji način i što će vam u poslednjoj dekadi maja omogućiti napredovanje u karijeri. Potrebna je samo veća tolerantnost i fleksibilnost prema kolegama u prvoj dekadi maja i stvari će se same rasplesti u vašu korist.
Nezaposleni Strijelčevi imaju priliku da dobiju posao u poslednjoj dekadi maja, a studenti da polažu ispite i stvore uslove da odu preko studenskih organizacija na ljetnji rad u inostranstvu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom maja zauzeti Strijelčevi treba da održe hladnu glavu, da ih sitnice ne bi beskorisno iritirale i kvarile odnose.
Naoružajte se tolerantnošću i razumijevanjem za partnera i ne upuštajte se u prazne diskusije. Sada je prilika je da nađete sklad u rutinskim stvarima, kao što je zajedničko kuvanje, šetnja ili rekreacija. Sa partnerom uživate u sitnicama i malim radostima. Partner će vam pokazati svoju zahvalnost i privrženost u poslednjoj dekadi maja. Ah, te sitnice koje život znače!
Ako ste slobodni:
Slobodni Strijelčevi u maju nemaju mnogo energije za izlaske i druženja. Više vam prija kućni mir i mjesta gdje nešto novo i lijepo možete da saznate. Kretaćete se po izložbama, pozorištu, koncertima ili slobodno vrijeme provoditi u bioskopu. Iz nekog sasvim slučajnog susreta ili iz nekog razgovora na ulici, jedan Blizanac, Ovan, Vaga ili Lav, može dati prijedlog da se ponovo vidite. Stvari će se odvijati sporo, ali krajem mjeseca situacija će se promijeniti i vi tada možete ući u zagrljaj jedne zanimljive osobe. Sjajno!
Sasvim mladi Strijelčevi na ekskurziji ili nekom istraživačkom putu mogu sresti jednu nešto stariju osobu, koja će ih munjevito privući i sa kojom će imati prva ljubavna iskustva.

Zdravlje:

Vaše zdravlje se stabilizuje u maju i sada nemate potrebe da budete toliko okupirani sa njim.
Radni Strijelčevi jedino treba da održavaju ustaljen rekreativni tempo i da iskoriste svaki sunčan dan za šetnju ili vožnju biciklom. Uvedite zdraviju i lakšu ishranu i pripremite vaše tijelo za nastupjuće ljetnje mjesece.
Stariji predstavnici znaka, mogu imati hronične tegobe i nizak stepen vitalne energije. Pokrenućete se u drugoj polovini mjeseca a pozitivno bi bilo da se svakodnevno obavežete na redovne terapeutske i rekreativne fizičke vježbe. Masirajte ramena, grlo i vratne dijelove kičme. Unos minerala i vitamina u organizam kao suplemenata, je takođe vrlo poželjno.

Srećni brojevi:

5, 6, 15, 24, 25


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Uz vašu urođenu sposobnost i vještinu povlačenja poslovnih poteza sa podrškom rasporeda energija na nebu, gdje se formirao veliki zemljani trigon, zagarantovan vam je prosperitet u ovom mjesecu. Otvoren vam je put da realizujete ideje i nađete njihovu praktičnu primjenu. Ne bi trebalo da vas brine što se proces odvijanja događaja usporio, jer to je posledica planetarnih uslova gdje se 50% planeta kreće retrogradno. Finasijska situacija je nestabilna, jer će novac stizati sporadično.
Zaposleni predstavnici znaka, na poslu sve do 22. maja mogu imati teškoće u komunikaciji i sa uređajima za komunikacije. Neće vam lako ići da obavljate dva posla u isto vrijeme, niti ćete jednostavno naći zajednički jezik sa ostalim članovima kolektiva. U poslednjoj dekadi maja, pretpostavljeni će stati na vašu stranu, jer ste u pravu da se stvari odugovlače i nekvalitetno obavljaju radni zadaci.
Mladi Jarčevi pred kraj mjeseca imaju veće šanse za zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom maja, zauzeti Jarčevi, treba da ostave probleme sa posla na kućnom pragu, kako ne bi tenzijom izazvali nepotrebne konflikte i svađe sa članovima porodice. Vaš ljubavni odnos sa partnerom je ćudljiv i promjenjiv, jer vaše misli lutaju i nisu usmjerene na partnera. Nesloga u kući i na poslu najvjerovatnije će vam izazvati pojačanu nervozu, a da bi skunuli smrknutu i ljutitu masku sa lica, najviše bi vam prijalo da se opustite na zabavama i u društvu. Obogatite vaš zajednički zabavni život, jer podrška planeta ukazuje na odlično razumijevanje sa partnerom u ovom segmentu. Takođe, bazirajte se na konkretne i praktične stvari, koje zahtjeva od vas porodica i kuća.
Ako ste slobodni:
Mnogi predstavnici Jarčeva obično nisu pretjerano romantični, niti vole da iskazuju svoja oduševljenja, ali ovoga mjeseca, otkriće nešto drugo u sebi i shvatiti koliko su dugo potiskivali svoja osjećanja. Na nekoj zabavi, rođendanu ili slavlju, srešćete neodoljive oči jedne Vage, Ribe ili Bika i može vam se dogoditi ljubav na prvi pogled. Vi ćete se zaljubiti do ušiju i uz malo strpljenja biće to obostrano. Imate prilike da otkrijete u sebi romantično biće, koje će ovoga puta činiti ludosti, koje vam nisu svojstvene. Čarobno!

Zdravlje:

Radni Jarčevi sem nervoze, mogu imati tegobe sa disajnim organima i eventualnim bolovima ili povredama ruke. Obratite se ljekaru na vrijeme. Za ublažavanje nervoze i stresa odgovarali bi vam i tradicionalni čajevi i biljni preparati za smirenje.
Velika je vjerovatnoća, da se kod starijih generacija Jarčeva vrate poznate tegobe, tipa reume, bolova u kostima i krstima. Mogući su nervni i respiratorni problemi. Daleko je bolja situacija poslije 22. maja, kada vaša planeta zdravlja Merkur, krene direktnim hodom.

Srećni brojevi:

5, 6, 14, 26, 27


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Posao
Drage Vodolije,
U maju retrogradno kretanje Plutona i Marsa iz vašeg polja karijere i poznanstava, može donekle usporiti planirani razvoj preduzeća. Obratite pažnju da ne propustite povoljne prilike zbog kašnjenja i nesmotrenosti. Početak mjeseca odvojite za proučavanje novih okolnosti na tržištu i novih opcija koje su se pojavile. Ovo će vam dati smjernice za buduće poduhvate. Od 20. maja, kada dobijete podršku Sunca iz kompatibilnog znaka Blizanca, stvoriće se bolji uslovi za proširenja poslova ili samog poslovnog prostora. Poslednja dekada maja, znatno će vam popraviti prosek zarade za ovaj mjesec.
Vodolije koje su zaposlene u preduzećima mogu da očekuju povećan obim posla, gdje višak obaveza obrađuju kod kuće. Ovaj dodatni posao biće vam dobro plaćen, tako da ćete dopuniti kućni budžet. Ambiciozne Vodolije, koje već izvjesno vrijeme priželjkuju veću poziciju i nov ugovor, konačnu odluku i pozitivno rješenje mogu da dobiju u poslednjoj dekadi maja.
U maju, studenti i đaci imaju vrlo radan period a od 20 maja, podršku planeta za uspješno polaganje ispita.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vodolije koje su u braku ili dužim vezama u ovom mjesecu će dosta vremena provoditi u kući, jer tamo nalaze svoj mir, ljubav i podršku. Topli familijarni odnosi su ovoga puta izvor vaše energije. Čak i nesuglasice sa partnerom oko odmjeravanja snaga autoriteta će biti ublažene porodičnom harmonijom i ljubavlju. Manja renoviranja stana ili kuće, zajednički ručkovi i porodični skupovi ispuniće vas velikom radošću.
Mnogi mladi parovi će poželjeti da oforme porodicu i zakazaće datum vjenčanja. Nekima će stići prinova u kuću. Božanstveno!!
Ako ste slobodni:
Slobodne Vodolije će biti raspoložene da organizuju kućne zabave, a krenuće od proslave prvog maja, zatim skoro svakog vikenda biće prilike da dovedu društvo u kuću ili vikendicu. Sve ovo će biti savršeno otganizovano uz puno hrane, roštilja i pića. U domaćoj atmosferi i opuštenosti, privućićete jednog Lava, Vagu, Ribu ili Djevicu. Iz drugarskih odnosa desiće se po koja avantura, a u poslednjoj dekadi maja imate mnogo šanse da se zaljubite i uđete sa nekim od poznanika u ozbiljnu vezu. Vau!

Zdravlje:

Vodolije tokom maja imaju uzlazni dijagram opšteg zdravstvenog stanja.
U provoj dekadi maja možete imati blaže stomačne i reumatske tegobe, kao i jaču nervnu napetost. Primjenite datu ljekarsku terapiju i čajeve za umirenje stomačnih tegoba kao što su kamilica, žalfija ili nana. U oporavku puno pomaže primjena homeopatskih lijekova na bazi cvjetnih esencija, uzimanje veće kolićine vode i tečnosti, masaža i vitaminska terapija.
Kako dublje ulazite u maj mjesec vaše zdravstveno stanje je sve bolje, a od 20. maja vi ćete se potpuno preporoditi i zablistati u otmenoj garderobi i novom imidžom.

Srećni brojevi:

1, 8, 15, 22, 23

1, 8, 15, 22, 23



ribeRIBE

Posao:

Posao
Drage Ribe,
Kako se 50 % planeta kreće retrogradno usporavajući normalne tokove poslovanja, poželjno je da u prvoj dekadi maja održavate poslovanje na istom nivou kakav je bio prethodnog mjeseca. Za vas se situacija bitno mijenja od 9. maja, kada vaša planeta karijere Jupiter, krene direktnim hodom i omogući vam da se proširite i istaknete u poslu. Finansijska situacija je nestabilna i pristizanje novca se odugovlači, jer vaša planeta novca Mars, ostaje u retrogradnom hodu cijelog maja. Strpite se!
Zaposlene Ribe koje rade u medijima, bave se izdavaštvom, pisanjem, menadžerskim poslovima ili politikom, od 9. maja, mogu da poberu uspjeh i zasluge za svoj rad. Sam proces rada će teći usporeno, ali očekujte i iznenadne obimne a urgentne poslove, koje će vas bacati u stresne situacije i gdje ćete morati da radite pod pritiskom.
Studenti u prve dvije dekade maja treba da se pripremaju i uče, jer tek poslije 22. maja imaju podršku planeta da ispite polažu sa uspjehom. Đaci koji treba da se opredijele za budući fakultet i spreme za prijemne ispite, neka razmisle o svojim prirodnim talentima, kao što su psihologija, umjetnost i komunikacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bračne Ribe i one koje su u dugim vezama, tokom maja imaće promjenjivu situaciju. Djelovanjem spoljnih okolnoti, vaš partner je u težoj situaciji i treba mu više vašeg razumijevanja i pažnje. Posebno u prvoj dekadi maja bavićete se rješavanjem problema novca, doma i djece. Bez obzira, što nećete imati mnogo vremena jedno za drugo važno je da se usaglasite, jednako angažujete i podržavate. Ova situacija nije mnogo romantična, ali je harmonična i zbližiće vas na jedan dublji način. Napetost ne traje dugo, jer će se sve prilike promijeniti već nakon 9. maja, kada Jupiter iz vaše kuće partnerskih odnosa krene direktno i doda više sreće. Izlazkom iz teškoća imaćete vremena jedno za drugo i volje za lijepe trenutke i ljubav. Na muci se poznaju junaci!
Ako ste slobodni:
Ribe koje nisu u vezi, svoje slobodno vrijeme češće provode na kućnim zabama i sedeljkama u poznatom društvu.
Kratkotrajne avanture možete doživjeti na nekom izletu ili putovanju, gdje ćete privući pažnju jednog Raka, Bika, Jarca, Vodolije ili Vage. Planetarne pozicije, a time i okolnosti se mijenjaju krajem maja, kada Merkur vaša planeta ljubavnih odnosa, krene direktno i omogući vam da se više zbližite sa osobom koja vam se dopada. Posebni dani za ljubav će biti 22. i 25. maj.

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje je solidno većim dijelom maja, ali planetarna situacija na nebu u poslednjoj dekadi maja zahtjeva veći oprez i pripremu za pojačanu otpornost organizma.
Poznato je da Ribe kao sunđer upijaju spoljne vibracije a u maju negativni pritisci posebno ugrožavaju Ribe zrelog i starijeg doba. Važno je da primjenite zaštitne mjere protiv stresa i loših uticaja. Što više relaksacije, boravka u prirodi ili još bolje pored vode, može vam pomoći da uspostavite ravnotežu u organizmu i ojačate imunitet. Joga, meditacija, aroma terapija i cvjetne esencije su korisni izbori za vas.

Srećni brojevi:

5, 6, 15, 24, 25


Horoskop je uradio tim astrologa sa stranice astrolozi.me

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com