Porodica Gugolj dobila dom - Volim Podgoricu

Porodica Gugolj dobila dom

Nakon dugogodišnjeg teškog života u nemli, sklepanom prizemlju kućerka, bez krova, u 25 kvadarata, u naselju Drenovik, iznad Igala, porodica Gugolj, sa šestoro djece, dobiće prostor dostojan čovjeka.

“U toku je adaptacija njihovog neuslovnog stambenog objekta, koji zajednički realizuju Centar za socijalni rad, Opština Herceg Novi i Ministarstvo rada i socijalnog staranja. Tu je i nesebična podrška građevinske kompanije Krušo, koja je obezbijedila materijal i radnu snagu za izvođenje radova” kazao je Radiju Jadran direktor Centra za socijalni rad Herceg Novi, Blaženko Jančić.

Majka Tanja je vaspitavala, njegovala i školovala Đorđinu, Miloša, Uroša sa cerebralnom paralizom, Miroslavu i Nikolu. Za sve njih je radio Tanjin sin iz prvog braka, Đorđe.

 

Foto: Radio JadranFoto: Radio Jadran

Bili su izloženi i nasilju supruga.

Centar za socijalni rad im je obezbijedio socijalnu pomoć od 248 eura. Pomagala je škola knjigama, a Opština autobuskim đačkim kartama.

Gugoljima treba sve kao i drugoj djeci – nove patike, jakne, farmerke, pokućstvo, kompjuter, ali i sopstveni kutak, miran, čist i suv. Poslije mnogo godina sada će to i dobiti, iako su odavno zaslužili.

(Rtcg)

1 komentar

  1. You’ll notice several contrasting points from New york Weight reduction eating plan and every one one may be useful. The first point will probably be authentic relinquishing on this excessive. lose weight

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com