PODGORICA: BLOKADA BULEVARA: Razići ćemo se čim premijer ispoštuje Zakon - Volim Podgoricu

PODGORICA: BLOKADA BULEVARA: Razići ćemo se čim premijer ispoštuje Zakon

Bivši radnici Kombinata aluminijuma, Prerade i Kovačnice u stečaju, blokirali su jutros na dva sata u potpunosti glavni gradski bulevar u Podgorici u znak protesta što Vlada Mila Đukanovića neće da ispoštuje Zakon o izmirenju obaveza i isplati im 5,45 miliona eura naime pripadajućih otpremnina.

Trenutno bivši radnici obilaze zgradu Vlade i nakon što prođu Ulicom Slobode ponovo će blokirati Bulevar Svetog Petra Cetinskoj dodatna dva časa.

„Razići ćemo se čim premijer Đukanović ispoštuje Zakon“, izjavio je „Vijestima“ Nikola Raković, ovlašćeni predstavnik bivših radnika KAP-a.

Sa radnicima je od jutros poslanik DF-a Janko Vučinić, na čiji predlog je Skupština i usvojila pomenuti Zakon polovinom jula prošle godine.

„I ako se promijene pojedini minstri u Vladi Milo Đukanović će raditi što on hoće. On je napravio privatnu državu i on određuje sudbinu svih nas. Ministar Kavarić preuzima odgovornost iako je, prema mom mišljenju, samo običan činovnik koji nema svoje ja, i koji samo smije da uradi ono što mu Đukanović kaže“, poručio je poslanik Vučinić.

Novi odgovor od predsjednika Crne Gore Filipa Vujovanovića od kojeg su tražili da utiče na izvršnu vlast kako bi ispoštovala odredbe važećeg Zakona, bivši radnici očekuju do narednog utorka.

2 komentara

  1. Thanks for that magnificent write-up, great site to! It makes be want to get a weblog. What software do you have to get started? I hear a good deal about this WordPress?!!

  2. After study a number of the web sites for your site now, i really such as your strategy for blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls consider my web page as well and make me aware what you consider.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com