POTRAGA JOŠ TRAJE: Građani Ognjenu puštaju MUZIKU na telefonima, Teletabise i Majstor Boba - Volim Podgoricu

POTRAGA JOŠ TRAJE: Građani Ognjenu puštaju MUZIKU na telefonima, Teletabise i Majstor Boba

Potraga za nestalim dječakom Ognjenom Rakočevićem još traje.

Veliki broj građana je na terenu, javljaju se portalu “Volim Podgoricu” sa Zlatice, Gorice, i drugih djelova grada.

Na ideju jednog čitaoca koji se nalazi na Gorici, da svi na telefonima puste muziku koju Ognjen voli, kontaktirali smo porodicu i rekli su nam da on rado sluša Teletabise i Majstor Boba.

Na Gorici se već sa telefona čuju Teletabisi, pa ukoliko imate interent, pokrenite neku pjesmicu, možda će Ognjen čuti i odreagovati.

Javili su nam se i članovi grupe  Carp Security Group, prešli su dionicu šina od Zagorica skoro do Bioca, sva dvorista i kuce u izgradnji sa obje strane sina,cijelu Zlaticu i Murtovinu.. Oni kažu da su sreli starijeg čovjeka koji je, navodno, vidio Ognjena da šeta po šinama.

Na terenu su i članovi Otpora, NVO Dukljani, biciklo.me… i brojni građani koji su izišli iz svojih domova da pomognu…

Kako nam je javio Nenad Kukuličić iz navijačke grupe Dukljani, krenuli su od cvjećare šinskog prelaza u Zagorič šinama i livadama do Duklje.

-Duklju i preko puta sve do raskrsnice Djurkovići- Smokovac, pa smo se pored trafostanice u Zagoric spustili kroz naselje ispod groblja, kad smo došli kod kapije kod groblja već je bilo 100 tinak ljudi. Obišli smo poslije hotel Ambasador na Maroači pećine ispod njega sve do vode, pa onda na skaline ali nažalost nista, ispričao nam je Kukuličić.

 

2 komentara

  1. Jezivo je da je danas bilo par policajaca I da su rekli da Mora proci 24 casa a autisticno dijete je u pitanju.da se pokrenuo bar jedan hilihopter sad bi ogi bio vec nadjen.a za ogija jer GA Dobro znam vazno je bilo reagovati odmah.sramno

    1. Da je kojim slucajem nestalo dijete nekog politicara situacija bi bila drugacija.Kao roditelj autisticnog djeteta smatram da za ovo gubljenje vremena treba neko krivicno da odgovara. Kada sam cuo za nestanak, odmah sam zvao 122 i sugerisao da treba obavijestiti sva taksi udruzenja i prenijeti uputstva svim taksistima da svaku musteriju pitaju da li su naisli na djecaka koji odovara Ognjenovom opisu. Odgovor koji sam dobio bio je da se objava vrti na televiziji cijeli dan! Kao da je to dovoljno. Volio bih da mi neko objasni zasto se nije nalozilo svim operatorima mobilne telefonije da posalju automatsku poruku korisnicima sa tekstom o nestanku. Ako mogu da mi automatski cestitaju Novu Godinu i praznike,a za sto me iskreno boli briga, mogu vala i da budu od koristi na ovaj nacin. Dalje, sramno je da se u telopima televizija ova vijest ne vrti konstatno jer su informisanost sto veceg broja gradjana i organizacija rane potrage od kljucnog znacaja.

      Izvod iz zvanicnog dokumenta jedne od americkih drzava:

      Missing Persons Time is of the essence!

      • It is essential to a successful recovery of a missing person, that evidence, DNA, videos (from stores, parking lots, etc) are captured in the first 24 hours after a person has gone missing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com