UŽAS: Ubio majku jer je htjela seks sa njim - Volim Podgoricu

UŽAS: Ubio majku jer je htjela seks sa njim

Sin ruskog oligarha tvrdi da je ubio majku jer mu je dala pilule da ga omami, pa potom pokušala da ima seks sa njim.

Sin ruskog oligarha tvrdi da je majku zadavio telefonskim kablom pokušavajući da “istjera đavola” iz nje, prenosi Alo.

Egor Sosin (19) samo par minuta pošto je likvidirao majku u hotelu u Rusiji, izjavio je da je njegova majka pokušala da ima seksualni odnos sa njim što je on odbio, a potom je brutalno napao.

To su novi detalji strašnog ubistva Anastazije Novikove-Sosin (44) bivše supruge građevisnkog mogula Igora Sosina. Ubistvo se odigralo u hotelu u gradu Kazanu.

Egor, inače student Poslovne škole u Londonu, priznao je zločin i do detalja opisao kako je davio majku pola sata, a potom je mrcvario posle smrti, kako kaže, da bi je kaznio.

“Udarao sam je po licu, najmanje 20 puta. Plakao sam dok sam je udarao i bio sam svjestan da upravo ubijam svoju majku. Vidio sam kako joj curi krv, osjetio sam krv u svojim ustima…”, prenose ruski mediji stravično priznanje ovog tinejdžera.

Prema tvrdnji ruskih medija, on je odmah priznao zločin obezbeđenju hotela koje je prvo pristiglo na mjesto ubistva.

Menadžer hotela izjavio je da je mladić tada izjavio da je majka pokušala da ga prisili na seks, pošto mu je prethodno dala da popije neke pilule. Mladić je dodao da je potom ubio majku pokušavajući da istjera đavola iz nje.

Mediji još javljaju da je medicinskim vještačenjem naknadno ustanovljeno da mladi Sosin boluje od paranoidne šizofrenije, međutim nema zvanične potvrde o njegovom zdravstvenom stanju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com