Policajci će opet ljetovati kod Kuljače? - Volim Podgoricu

Policajci će opet ljetovati kod Kuljače?

Kompanija Gaga trend supruge Rajka Kuljače, jedina je dostavila ponudu na javni poziv koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo za javni poziv za smještaj 55 policijskih službenika tokom ljetnje sezone u Budvi.

To je “Vijestima” juče nezvanično rečeno, nakon zvaničnog otvaranja ponuda.

U pozivu piše da je institucija kojom sada rukovodi Duško Marković spremna da za dvomjesečni smještaj policajaca u metropoli turizma plati 114.800 eura.

Prethodnih osam godina  policajci su bili smješteni u apartmanima budvanske kompanije Gaga trend Jadranke Kuljače. Njen suprug nekadašnji je gradonačelnik te opštine i aktuleni svjedok saradnik u pojedinim tužilačkim predmetima o milionskim malverzacijama u Budvi.

Rajko Kuljača je godinama radio u Upravi policije.

U javnom pozivu koji je potpisao Marković, objašnjava se da u postupku javne nabavke može učestvovati jedino ponuđač koji je uredno platio sve obaveze po osnovu poreza i doprinosa i koji dokaže da nije pravosnažno osuđivan za neko od krivičnih djela organizovanog kriminala sa elementima korupcije, pranja novca i prevare, kao i da ima dozvolu za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

Zainteresovani su obavezni da u svome objektu sa najmanje tri zvjezdice organizuju pun pansion i smještaj u tri jednokrevetne sobe, a ostatak u višekrevetnim sobama.

Smještaj mora biti u pojedinačnim krevetima, svaka soba mora imati klima uređaj, TV prijemnik i frižider, a objekat mora raspolagati parking prostorom za najmanje 20 vozila.

Policajci će u Budvi biti smješteni u periodu od 1. jula do 29. avgusta 2016. godine.

Rukovodilac MUP-a Marković i članovi Komisije za vrednovanje i otvaranje ponuda, potpisali su izjavu da nemaju ekonomski i drugi lični interes koji može kompromitovati njihovu objektivnost i nepristrasnost u postupku javne nabavke.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com