Pronađen DNK na Jeleninom donjem vešu? Ubistvo pjevačice je ipak bilo seksualne prirode? - Volim Podgoricu

Pronađen DNK na Jeleninom donjem vešu? Ubistvo pjevačice je ipak bilo seksualne prirode?

DNK tragovi dvije osobe, jedne ženskog, druge muškog pola, nađeni su na gornjem dijelu trenerke, ali i na donjem vešu ubijene pjevačice, utvrdili su vještaci.

Kako saznaje Informer, poslije izvođenja i uparivanja na desetine tragova i izvještaja forenzičara i drugih stručnjaka, policijski inspektori su gotovo sigurni da je ubistvo Jelene Marjanović ipak “ubistvo seksualne prirode”.

Oni, naime, procjenjuju da je Jelenu ubio manijak koji je sa bolesnom strašću uživao u tom zločinu.

– Ubica je najvjerovatnije manijak koji prilikom ubijanja doživljava seksualno uzbuđenje – citira se policijski psiholog u jednom od izvještaja u koje je Informer juče imao uvid.

Dalje, navodi se da je ubica vjerovatno imao pomagače: “Po svemu sudeći, Jelenu su ubile dvije osobe, jedna je neposredni ubica, a druga pomagač…”

Kako otkriva izvor Informera blizak istrazi, pronađeni DNK ne pripadaju članovima porodice Marjanović.

– Na odbačenom gornjem dijelu trenerke i na donjem vešu Jelene Marjanović pronađeni su DNK tragovi. Oni su nastali najvjerovatnije u trenutku kada su ubica i njegov pomagač nesrećnu ženu vukli po nasipu. Ako bi došlo do uparivanja traga, DNK bi mogao konačno da nas dovede do ubice – otkriva izvor Informera.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com