Djelovi više gradova bez struje zbog ugradnje brojila - Volim Podgoricu

Djelovi više gradova bez struje zbog ugradnje brojila

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 09.maja do petka 13.maja, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Podgorica 09.05-13.05

– Igumanska

– Kakaricka gor

– Koste Racina

– Kosovska

– Novo Selo

– Spanskih boraca

– Vardardska

Bar 09.05

– Popovići

– JNA

– Zaljevo

Bar 09.05-13.05

– Čeluga

– Polje

– Tomba

Bar 13.05

– Belveder

– Gvozden Brijeg

– Šahtanov most

– Bauzik

Herceg Novi 09.05-13.05

– Bijela

– Spasića i Mašare

– Topla 3

– Igalo – Trebinjska

Kotor 09.05-11.05

– Grbalj

– Radanovići

– Jugodrvo

Kotor 12.05-13.05

– Lješevići

– Škaljari

– vranovići

– Kavač

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

-Zbog radova u reonu trafostanice Vrela 5, u ponedjeljak 09.maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kosovska ulica, dio Igmanske, dio Vardarske i dio ulice Španskih boraca.

-Zbog radova u reonu trafostanice Elastik, u ponedjeljak 9.maja, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće krug fabrike Elastik, dio Partizanskog puta i ul. Milana Raičkovića.

Cetinje

-Zbog radova na dalekovodu 35 kV Virpazar-Buljarica-Podgor, u ponedjeljak 9.maja, u terminu od 10 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja: Podgora, Utrga, Riječke nahije, Rijeke Crnojevića kao i Cetinjski vodovod u Podgoru i Višnjici.

Bar

-Zbog radovana izvodu za Mrkojeviće, u subotu 07.maja, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Dobre Vode, Alkovića Brijeg, Brkanovići, Pečurice, Grdovići, Agroeksport, Velje selo, Kunje, Karastani, Duške, Gorana, Nikezići, Metanovići i Kovačevići.

-Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Ostros, u ponedjeljak 09.maja. u terminu od 9 do 13.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Veliki i Mali Ostros, Ckle, Arbneš i Kovačevići.

-Zbog radova u trafostanici Čeluga 2, u ponedjeljak 09.maja, u terminu od  do  sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Čeluga ispod Bolnice.

Ulcinj

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Totoši, u ponedjeljak 09.maja, u terminu od 9 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Totoša i Bijele Gore.

Tivat

-Zbog radovau trafostanici 35/10 kV Pržno, u subotu 07.maja, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Đuraševići i Bogišići.

Pljevlja

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u subotu i nedjelju 7 i 8.maja, u vremenu od 08:00 do 18:00 h, bez napajanja elekričnom energijom ostaće potrošači na područiju: naselja Bogiševac,

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com