Pokušaj ubistva: L.L. (18) izbo Asada Agovića (20) ? - Volim Podgoricu

Pokušaj ubistva: L.L. (18) izbo Asada Agovića (20) ?

Nakon sprovedenih istražnih radnji u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar u slučaju masovne tuče dvije grupe mladića koja se desila u četvrtak veče, viši tužilac je prihvatio da se L.L. (18) iz Bara na teret stavi krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Asada Agovića (20), takođe iz Bara, saopšteno je “Vijestima” iz krugova bliskih istrazi.

Prema istim navodima, L.L. (18), koji je u policijsku evidenciju stigao prije ovog sukoba, danas će biti priveden u Podgoricu na saslušanje kod višeg tužioca.

Agović je u tuči zadobio dvije ubodne rane u predjelu leđa. Svim ostalim akterima ovog obračuna u kojem su upotrijebljene palice i hladno oružje-ukupno deset, uključujući i Agovića, ostaju krivične prijave za krivično djelo učestvovanje u tuči.

“Oni će i dalje biti zadržani u CB Bar i biće procesuirani u barskom tužilaštvu”, istakli su sagovornici “Vijesti”.

U barskom tužilaštvu su juče saslušavali učesnike tuče koja se dogodila na trotoaru ispred lokala “Lazaro” u ulici Jovana Tomaševića.

U grupi mladića koja je napadnuta bili su Agović, Vladimir Vukić (29),  M.V. (17) i Z.V. (18).  Napadači, svi od ranije evidentirani u policiji, bili su Slaven Budimić (29), O.B. (18), Jovo Božović (20), Đ.B. (18), N.B. (17),  L.L. (18) koji je zbog povreda glave bio zadržan u bolnici, te D.P. (17).

Inače, i svi ostali mladići su zadobili lakše tjelesne povrede u tuči koja je, smatraju istražni organi, bila nastavak verbalnog sukoba ove dvije grupe koji se desio u srijedu veče, nedaleko od mjesta obračuna u četvrtak.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com