ZVALI SMO 122 DA PRIJAVIMO SUMNJIVE LOKACIJE SA SNIMKA: Nemaju mejl, nemaju pojma o čemu pričamo i spustili su nam slušalicu - Volim Podgoricu

ZVALI SMO 122 DA PRIJAVIMO SUMNJIVE LOKACIJE SA SNIMKA: Nemaju mejl, nemaju pojma o čemu pričamo i spustili su nam slušalicu

HD snimak iz vazduha koji je nastao oko 13 časova objavljen je na YouTube-u, policija je pozvala građane da pregledaju snimak i jave nadležnima ukoliko nešto primijete.

Snimljen je dio obale Morače, potez od Ambasadora do Milenijuma i stara kasarna Morača i okolni tereni.

Nekoliko građana se javilo našem portalu i poslalo skrinšotove i tačan minut na snimku gdje su vidjeli nešto sumnjivo. Dvoje čitalaca nam je, potpuno nezavisno, poslalo istu lokaciju, sa sumnjom da se u jednoj ruševini vidi “neko sklupčan”.

            POTRAGA: Evo još nekoliko prijavljenih lokacija sa snimka

Mi smo pokušali da to proslijedimo dežurnoj službi na broj 122, međutim, bez ikakvog uspjeha.

Oko ponoći smo zvali 122, telefon je zvonio do kraja, bez odgovora. Posle par minuta, opet smo zvali, i odgovorili su.

Pokušali smo da objasnimo da želimo da prijavimo lokaciju sa snimka na kojoj su građani vidjeli nešto sumnjivo, ali dežurni nisu uopšte shvatili o čemu se radi.

Pokušali smo da objasnimo na kom minutu snimka je sumnjiva lokacija, i pošto nismo uspjeli, tražili smo da nam daju neki mejl na koji možemo da im pošaljem skrinšot sa snimka.

Nemaju mejl!

-Imamo kod Karvera neke šipke, motke… tamo su ljudi.

-Kakve šipke, kakve motke?! Znate li o čemu govorimo? Govorimo o dječaku koji je nestao! Ovo je dežurni broj na koji građani treba da prijave, pozvali ste ljudi da pregledaju snimak i jave ako nešto sumnjivo vide. Oni su javili nama, a mi javljamo vama. Šta radite vi uopšte tu?

-Ne znamo mi ništa, pozovite na 184839.

Zovemo, ali je to nepostojeći broj.

Zovemo opet 122, i tražimo nekoga kome ćemo prenijeti ono što su građani prijavili.

-Mi imamo inspektora koji prati mejlove, koji je za to obučen, on prati mejlove.

-Dajte nam njegov broj. Dajte nam njegov mejl!

-Mi imamo čovjeka za to, on je osposobljen da to radi.

TAP! Spustili su nam slušalicu!

Kako dežurna služba policije nema mejl, i ne želi da čuje na kojem minutu se nalaze sumnjive lokacije, objavljujemo ovdje:

n2

n3

nemanjaaa0

n4

A evo i snimak, pa ako neko od  inspektora obučenih da prate mejlove ovo pročita, neka pokuša da provjeri gdje je lokacija i, eventualno, pođe da provjeri o čemu se radi.

https://www.youtube.com/watch?v=nmvK25lhs8U

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com