DRAMATIČNA POTRAGA DUNAVOM: Nestalu Katarinu (16) traže uzaludno traže kolege veslači - Volim Podgoricu

DRAMATIČNA POTRAGA DUNAVOM: Nestalu Katarinu (16) traže uzaludno traže kolege veslači

Katarina Kunović (16) iz Novog Sada, veslačica V. K. Danubius 1885, nestala je u subotu prije podne na Dunavu u Novom Sadu, a iako je to bilo najavljeno, u potragu za njom još se nisu uključili ronioci Žandarmerije iz Beograda.

Za nestalom djevojčicom intenzivno tragaju njene kolege iz Veslačkog kluba “Danubius 1885”, ali i građani koji su se samostalno organizovali i svojim čamcima pretražuju Dunav.

“Ronioci Žandarmerije još nisu došli u Novi Sad. Rečeno je da prate situaciju (struju i vodu) i u odnosu na njen razvoj odlučićemo o daljoj potrazi”, rečeno je Kuriru u Birou MUP.

Katarina je juče zajedno s grupom veslača imala redovan trening na Dunavu kod Štranda, gdje je i sjedište kluba.

– Ona je vozila čamac jednosjed. Odjednom se izdvojila iz grupe i nestala. Trener i njene kolege odmah su krenuli u potragu, a alarmirana je i policija. Ubrzo su došli i ronioci, koji su u međuvremenu našli njen čamac – kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje:

– Na osnovu prvih informacija, moguće je da je veslačica naletjela na parkiranu baržu jer je vozila okrenuta leđima, pa se njen čamac prevrnuo. Ona je istog trenutka ispala u ledenu vodu, a na tom mjestu je veliki vir.

1 komentar

  1. Generally I do not read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite nice article.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com