JUNAK DANA: Komšija je spasavao pomoću daske za peglanje

Komšija srpske glumice Nede Arnerić (63), koji stanuje na prvom spratu njene zgrade djelimično je zaslužan za spasavanje njenog života, piše “Blic”.

Arnerić je sa teškim tjelesnim povredama sinoć primljena u Urgentni centar u Beogradu, piše “Blic”. List navodi da je Arnerić zadobila prelome tri pršljena.

Kako je A.N, Nedin susjed i ljekar po zanimanju ispričao za “Blic”, u trenutku kada se dogodila nesreća on je sjedio u dnevnoj sobi sa ćerkom i gledao televiziju.

“U jednom trenutku čuo sam jeziv krik koji je došao spolja. Zatim je uslijedio jak udarac. Pomislio sam da je možda neko od komšija jako zalupio vratima”, kaže A.N. za “Blic”.

Međutim, neposredno potom, drugi komšija mu je zazvonio na vrata i kazao da se na aluminijumskom krovu antikvarnice, koja se nalazi u podnožju zgrade nalazi tijelo.

“Izašao sam u hodnik i razvalio prozor koji vodi do krova na koji je pala Neda. Uz pomoć daske za peglanje sam je imobilisao”, ispričao je A.N.

Kako je rekao, Arnerić na tijelu nije imala vidljivih povreda, niti krvarenja.

Neda Arnerić se trenutno nalazi na šok odjeljenju u Urgentnom centru, gdje joj se ukazuje ljekarska pomoć, saopšteno je “Blicu”.

Glumica je, piše list, pala sa terase svog stana na trećem spratu stambene zgrade na Vračaru na limeni krov lokala koji se nalazi u prizemlju.

loading...
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close