Peto veliko okupljanje ljubitelja automobila na Plavnici (FOTO) - Volim Podgoricu

Peto veliko okupljanje ljubitelja automobila na Plavnici (FOTO)

Montenegro-racing forum juče je na Plavnici okupio veliki broj ljubitelja automobila i motora. Oko 3000 zaljubljenika u automobilizam i auto sport pristizali su iz cijele Crne Gore i okruženja, a bilo je izloženih modela za svačiji ukus, od old tajmera, sportskih i supersportskih automobila, do onih rijetkih, unikatnih i tuning auta.

Miloš Raspopović iz Montenegro-racing foruma naglasio je kako se iz godine u godinu prijavljuje sve veći broj automobila i kako je plato ispred kompleksa Plavnica postao mali za sve one koji žele da izlože svoje auto. S toga, da bi se auto našao na listi od preko 250 izloženih automobila koliko ih je bilo danas, potrebno je da bude zanimljiv, modifikovan, različit od uobičajenih automobila koja se svakodnevno srijeću.

Kompletan skup podražala je INA Crna Gora koje je ovakvo okupljanje vidjela kao odičnu priliku da još jednom pokaže koliko podržava automobilizam.

“Prirodna je povezanost INA-e i automobilizma, auto sporta i ljubitelja automobila. Mi volimo reći da na našem matičnom tržištu dostavljamo dokazano najbolja goriva i maziva, a to isto pokušavamo napraviti i u Crnoj Gori, te smo smatrali da bi jedan ovakav događaj koji okuplja veliki broj ljubitelja automobila pravo mjesto da se mi danas ovdje pojavimo“, kazao je Zoran Obradović, izvršni direktor INA Crna Gora.

On je dodao da su izuzetno zadovoljni skupom.

“Odaziv publike je jako velik što nam je drago i drago nam je da u Crnoj Gori postoji jako veliki broj entuzijasta koji vole automobilizam i koji su došli da isprate ovakav događaj. A posebno nam je drago što je danas sa nama i Željko Bato Banićević, jedan od najtrofejnijih regionalnih trkača koji je od ‘86 partner sa INA-om i ponovo se vratio u naše boje. Ljubitelji automobila će sigurno biti zadovoljni što vide ovakvu legendu danas na Plavnici”, kazao je Obradović.

Prema riječima Željka Bata Banićevića automobilizam u Crnoj Gori ide uzlaznom putanjom što dokazuje veliki broj takmičenja koja se organizuju u posljednje vrijeme.

banicevic

Željko Bato Banićević

„Iz takmičenja koja se organizuju u Crnoj Gori, ali i u regionu, nastaje veliki broj novih automobilista koji sa sobom povlače i brojnu publiku, a uz pomoć sponzora kao što je INA Crna Gora, ovaj sport ponovo dobija značajno mjesto koje je nekad imalo“, ocijenio je Banićević.

Okupljeni na Plavnici danas su imali priliku i da odaberu „najlajkovaniji“ automobil.

Apsolutnu pobjedu odnio je VW Polo GTILjubiše Rešetara koji dobio i prigodnu nagradu.

  • DSC2067
  • 5730574f-41a8-47c7-a659-6cac0a0a0a67-DSC2123-previewOrg 57305768-6efc-4541-8ed8-6ce50a0a0a67-DSC2167-previewOrg

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com