SLUŽBENICI BUDVANSKE BANKE NA SUDU: Sa računa klijenta podigli 250.000 eura! - Volim Podgoricu

SLUŽBENICI BUDVANSKE BANKE NA SUDU: Sa računa klijenta podigli 250.000 eura!

Saslušanjem svjedoka oštećenih juče je u Višem sudu u Podgorici nastavljeno suđenje protiv troje službenika kotorske filijale Komercijalne banke aD Budva Snežane Drašković, Dalibora Krivokapića i Jelene Janković, koji se terete da su podizali novac sa računa klijenata i na taj način pribavili korist od oko 250.000 eura.

Svjedok Radmilo Jokić ispričao je da je odlučio da oroči izvjesnu sumu novca u Komercijalnoj banci, zbog čega se i zaputio tamo.

“Službenici banke Snežani Drašković predao sam 11.000 eura, nakon čega sam sa prijateljem otišao na kafu dok se papiri oko tog posla ne završe. Nakon povratka u banku potpisao sam ugovor i dobio štednu knjižicu. Te iste godine ili možda naredne, ne sjećam se, ponio sam još 5.000 eura na oročenje, koje sam opet predao Drašković po istom principu kao i prvog puta. Napustio sam banku da bi ona sredila dokumentaciju i po povratku s vrata sam je pitao je li sve u redu. Snežana mi je odgovorila da jeste, ali tada nijesam potpisao ugovor, jer je to vjerovatno bila moja nemarnost. Kada se sve ovo dogodilo, ljudi iz banke su me zvali i obavijestili me o nestanku novca”, ispričao je Jokić.

Takođe je naveo da ga je Drašković jednom nazvala i pitala da li želi da produži oročenje, na šta joj je odgovorio da želi i da od tog trenutka sa njom više nije imao kontakta.

Slično je prošla i svjedokinja Branka Drašković, koja je ispričala da je novac oročila na dvije godine, a da ju je nakon godinu pozvala Snežana i pitala da li želi da produži oročenje.

“Od poznanice sam slučajno saznala da su joj nestale pare pa me upozorila da pođem i provjerim stanje na računu. Službenica koja je mijenjala Snežanu Drašković saopštila mi je da mog novca nema, a zatim su me pozvali iz banke u Budvi, saopštili mi o čemu se radi i pokazali papire na kojima je bio moj falsifikovani potpis. Banka mi je kasnije vratila cjelokupan iznos novca”, kazala je svjedokinja.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com