Uhapšen Podgoričanin Jakša Dedić (24): Izigravao REVOLVERAŠA ispred Delte - Volim Podgoricu

Uhapšen Podgoričanin Jakša Dedić (24): Izigravao REVOLVERAŠA ispred Delte

Službenici CB Podgorica uhapsili su sugrađanina Jakšu Dedića (24) pod sumnjom da je 4. aprila na parkingu ispred Delta sitija ispalo metak u pravcu “ford fokusa” (PG Fl 577) u kojem su se nalazili Petar Đukić i Dražen Vuković. Kako tom prilikom niko nije povrijeđen, već je stvorena opasnost po život i zdravlje ljudi, Dediću se na teret stavlja krivično djelo “izazivanje opšte opasnosti”, saznaju DN u policiji.

Zbog sumnje da je učestvovao u ovom incidentu, policija je ranije uhapsila Dušana Vukadinovića, sa kojim je Dedić, kako se sumnja, te večeri bio u društvu. Naime, njih dvojica su vozilom marke “škoda” (NK CB 612) prišli parkiranom “fordu fokusu”, u kojem su bili Petar Đuknić i Dražen Vuković.

Vukadinović je zatim, kako se pretpostavlja, prišao vozilu u kojem je bio Đuknić, otvorio vozačeva vrata i uz prijetnje mu kazao: “Aj’ sad izađi”. U tom momentu je, kako se sumnja, iz “škode” izašao i juče uhapšeni Dedić. Izvadio je navodno pištolj, uperio ga u pravcu “forda” i ispalio hitac. Metak je završio u felni “forda”, odakle se odbio.

Incident je odmah prijavljen policiji, koja je u kratkom roku uhapsila Vukadinovića, dok se “L za osobom koja je pucala u pravcu “forda” tragalo sve do juče.

Po operativnim saznanjima, a nakon konsultacije sa zamjenikom osnovnog državnog tužioca u Podgorici, Dedić je identifikovan kao počinilac djela.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com