Završen “KUP SVETOG MARKA” skupljeno 700 eura za Narodnu kuhinju - Volim Podgoricu

Završen “KUP SVETOG MARKA” skupljeno 700 eura za Narodnu kuhinju

 

U Podgorici je prethodnog vikenda održan prvi humanitarni turnir ”Kup Svetog Marka” na kojem je učešće uzelo 24 ekipe uglavnom iz Podgorice, kao i gosti iz Nikšića i Mojkovca.
Osvajač turnira je ekipa MONTENEGRO PETROL koja je u finalu savladala ekipu ”KVART”-a sa 3:1.

 

Organizatori su zahvalili svim ekipama na učešću na kojem je sakupljeno preko 700 € za Narodnu kuhinju pri hramu Hristovog Vaskresenja. Narodna kuhinja svakodnevno hrani odnosno sprema 220 obroka u Podgorici i 150 na Cetinju za isto toliko osoba.

“Posebnu zahvalnost dugujemo vlasnicima i osoblju sportskih terena kod škole “Štampar Makarije” kao i štampariji AP Print na podršci u marketingu.
Treba napomenuti i predivan gest radnog kolektiva ekipe Studio Moderna koji su skupili određena sredstva, a u tome se posebno izdvojio njihov ljepši dio kolektiva, i donirao ih Narodnoj Kuhinji. Takođe, hvala svima koji su svojim prilozima na samom turniru donirali novac.

Veliku zahvalnost dugujemo i profesionalnim sudijama FSCG koji su bezuslovno prihvatili da sude jedan ovakav turnir.
Ideja je da ovaj turnir bude tradicionalan pa se gledamo dogodine okupljeni oko istog cilja u isto vrijeme – za slavu Podgorice Svetog Marka.”. saopštili su organizatori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com