Grade 146 stanova za prosvjetne radnike, kvadrat 650 eura - Volim Podgoricu

Grade 146 stanova za prosvjetne radnike, kvadrat 650 eura

Izgradnja 146 stanova za prosvjetne radnike Budve napreduju planiranom dinamikom, ocijenio je ministar prosvjete Predrag Bošković.

Bošković je danas boravio u radnoj posjeti Opštini Budva u okviru koje se sastao sa Srđanom Popovićem, predsjednikom Opštine Budva i predstavnicima Sindikata prosvjete i Stambene zadruge prosvjetnih radnika Crne Gore – Solidarno sa kojima je obišao gradilište stambenog objekta za 146 stambenih jedinica za prosvjetne radnike Budve.

Ovom prilikom, pored ministra i predsjednika Opštine medijima su se obratili i predsjednik Stambene zadruge prosvjetnih radnika – Solidarno Zoran Stanišić, predsjednik Sindikata prosvjetnih radnika Zvonko Pavićević i predsjednik Opštinskog sindikata prosvjete Budva Nikolaj Knežević.

Bošković je rekao da radovi napreduju planiranom dinamikom. Za nepunih godinu dana lamela I je skoro završena, a postavljen je temelj i za lamelu II i III. On je zahvalio Stambenoj zadruzi Solidarno i Opštini Budva na saradnji i izrazio zadovoljstvo što će budvanski prosvjetari uskoro moći da uživaju u svojim domovima.

Predsjednik Opštine Budva Srđan Popović iznio je podatak da nema opštine u Crnoj Gori koja je više pružila prosvjetnim radnicima od Opštine Budva i rekao da će Opština i dalje nastaviti da pomaže kako bi prosvjetni radnici što prije dobili krov nad glavom.

Predsjednik Stambene zadruge prosvjetnih radnika – Solidarno Zoran Stanišić obećao je prosvjetnim radnicima zadržavanje cijene kvadrata od 650 eura, dodavši da se prilikom gradnje Stambena zadruga susrijeće sa različitim izazovima i izrazio nadu da će na njih odgovarati kao i do sada.

Predsjednik Opštinskog sindikata prosvjete Nikolaj Knežević izrazio je zadovoljstvo zbog toga što se radovi odvijaju po planu. On je istakao odličnu saradnju sa Ministarstvom prosvjete, Opštinom Budva i Sindikatom prosvjete i poželio srećan početak izgradnje lamela II i III.

Predsjednik Sindikata prosvjetnih radnika Zvonko Pavićević je rekao da, uprkos specifičnosti terena, ova zgrada će biti završena i zahvalio Opštini Budva i Ministarstvu na pomoći, a prosvjetnim radnicima na strpljenju.

2 komentara

  1. BTW, and I hope we do not drag this too long, but care to remind us just what kind of weapons were being used on Kurds by Saddams army? To the tune of hundreds of thousands of dead Talk about re-written history

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com