EPCG i ove sedmice ugrađuje nova brojila u više gradova - Volim Podgoricu

EPCG i ove sedmice ugrađuje nova brojila u više gradova

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 09.maja do petka 13.maja, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Podgorica 09.05-13.05

– Igumanska

– Kakaricka gor

– Koste Racina

– Kosovska

– Novo Selo

– Spanskih boraca

– Vardardska

Bar 09.05-13.05

– Čeluga

– Polje

– Tomba

Bar 13.05

– Belveder

– Gvozden Brijeg

– Šahtanov most

– Bauzik

Herceg Novi 09.05-13.05

– Bijela

– Spasića i Mašare

– Topla 3

– Igalo – Trebinjska

Kotor 12.05-13.05

– Lješevići

– Škaljari

– vranovići

– Kavač

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Danilovgrad

-Zbog radova na dalekovodu Jelenak, u petak 13.maja, u terminu od 9 do 10 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Jelenak, Klanica, Farma koka, Brojler, Počijevka, Sige, Kruščica, Ljututuk, Jama Žarića, Donji Martinići, Donje selo, Ždrebaonik, Kula Lakića, Gorica, Slatina, Dolovi Kovački, Poljica, Bzo, Studeno, Vučica, Ivanj uba i Jablan.

Herceg Novi

-Zbog radova u trafostanici Stari Grad, u petak 13.maja, u terminu od 9 do 17 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Starog Grada u Herceg Novom koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

Ulcinj

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Totoši, u petak 13.maja, u terminu od 9 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Totoša i Bijele Gore.

-Zbog radova u trafostanici Ćirovići, u petak 13.maja, u terminu od 8.30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Ćirovići.

-Zbog radova u trafostanici Đerane, u petak 13.maja, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Đerana do pekare Evropa.

-Zbog radova u trafostanici Bregvija, u petak 13.maja, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bregvija, Maraševo naselje.

Budva

-Zbog polaganja novih niskonaponskih kablova u naselju Šumet, obavještavamo potrošače naselja da će se radovi na prekopavanju  radi postavljanja kabla obavljati u periodu od 13.maja do 18.maja ali da neće biti isključenja potrošača sa elektroenergetske mreže.

Nikšić

-Zbog radova na mreži, u petak 13.maja, u terminu od 10 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Dukla, Grebica, Ćemenaca i Rastoka, zgrada Uprave policije i potrošači oko nje, kao i potrošači Vodovod pumpe na Duklu i Šik Javorak.

Kolašin

-Zbog radova na 35 kV DV Ptič-Kolašin, u petak 13.maja, u terminu od 10 h do 14 h, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa trafostanice Kos, Željeznička stanica Kos, Željeznička stanica Trbješica.

Rožaje

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Klanac, u petak 13.maja, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na seoskom području Klanac izlaz prema Murićima.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com