PRONADJIMO OGIJA: Možete preuzeti novu verziju aplikacije - Volim Podgoricu

PRONADJIMO OGIJA: Možete preuzeti novu verziju aplikacije

Na Facebook stranici PRONAĐIMO OGNJENA dato je uputstvo za preuzimanje nove verzije aplikacije, kao i apel vlasnicima kamera za video nadzor. 

– Upravo smo postavili novu verziju web strane na http://ognjen.capplo.me gdJe je moguće pogledati pozicije i statuse kamera. Jelena Jankovic prikuplja informacije o tome koji je status za svaku kameru kao i njihove tačne pozicije kako bi imali što je moguće pouzdanije informacije za pretragu. Ovome MNOGO mogu da doprinesu i sami građani koji na svojim objektima imaju sistem video nadzora i koji sami mogu da pregledaju svoje snimke i o tome obavijeste Jelenu”, navodi se na stranici Pronadjimo Ogija.

Ranije danas, Osnovni državni tužilac odbacio je prijavu oca nestalog Ognjena Rakočevića, Branka, protiv NN lica zbog incidenta koji se dogodio preksinoć ispred njihove porodične kuće.

Tužilac je odbijanje prijave obrazložio navodima da nema osnova za pokretanje postupka za bilo koje krivično djelo,.

Naloženo je policiji da upozori građane da više ne uznemiravaju porodicu Rakočević.

 Prije dvije noći, od ponoći pa do zore, odvijala se prava drama ispred kuće u kojoj živi porodica Rakočević, odnosno kuće Ognjenovog strica. Građani koji su bili u potrazi za Ognjenom došli su ispred kuće u pratnji Ognjenove majke Vanje, jer ime je žena koja tvrdi da je vidovnjakinja opisala lokaciju i rekla da “vidi” da se Ognjen nalazi tamo.

Otac Branko to nije dozvolio i pozvao je policiju da reaguje. Ubrzo je stigla interventna jedinica i građani su udaljeni od kuće.

otac

Ognjenov otac Branko je sjutradan saopštio da je spreman na svaku vrstu provjere, pa i poligraf, kako bi odagnao sumnje da je porodica umiješana, ali je isto tako podnio prijavu protiv djevojke koja je snimila događanja ispred kuće i video snimak postavila na društvene mreže.

Potraga za jedanaestogodišnjim Ognjenom Rakočevićem koji ima autizam traje već devet dana. Prevrnut je gotovo svaki kamen i svaki žbun u Podgorici i okolini ali bez uspjeha. Pretraga ronilaca takođe nije dala rezultate. Iz policije je saopšteno da se potraga neće obustavljati sve dok se dječak ne pronađe.

Tužilac odbacio prijave Ognjenovog oca protiv pojedinih građana

Tražićemo Ognjena sve dok ga ne nađemo, kiša nam ne smeta

Ognjenov stric: Istragu u naselju vodi neka baba vračara iz Pljevalja

Branko Rakočević: Ne pravimo rijaliti od Ognjenovog nestanka

OGNJENOV STRIC: Stalone se moli za Ogija i nudi pomoć!

Mole se građani da ukoliko primijete Ognjena pozovu njegovu majku Valentinu na broj 067 265 960 ili policiju na 122.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com