Članstvom u NATO-u bićemo prepoznati kao bezbjedna turistička destinacija - Volim Podgoricu

Članstvom u NATO-u bićemo prepoznati kao bezbjedna turistička destinacija

Evroatlantske integracije kao jedan od priorta državne politike, omogućiće brojne benefite turističkoj privredi, poručili su hotelijeri u emisiji Biznis info na TVCG.

,,NATO je jedan od najvećih potrošača i mi kao buduća članica Alijanse, ako budemo konkurentni sa našom robom i uslugama, imamo na raspolagnju to veliko tržište”, smatra direktor najvećeg crngoroskog hotela Splendid u Bečićima, Žarko Radulović. Njegov kolega iz hotela Queen of Montenengro, Dragan Ivančević dodaje da su bezbjednost i sigurnost značajni preduslovi za razvoj turizma i stvaranja imidža poželjne turističke destinacije.

,,NATO je sistem koji garantuje bezbjednost ne samo turistima nego i investitorima, pa je stoga ulazak u NATO nešto što je izuzetno važno i za animiranje poslovanje sa ozbiljnim tur-operatorima i za animiranje investitora za ulaganja u naše hotelijerstvo”, konstatovoa je Ivančević. Predstavnici turističke privrede objašnjavaju i da se članstvom u NATO garantuje i određeni nivo ekoloških standarda i pravila u zaštiti životne sredine pa će se po njihovim riječima i određeni problemi iz te oblasti brže riješiti kada naša zemlja postane punopravna članica Sjevernoatlantske alijanse

Javni servis, TVCG na prvom programu, emituje serijal emisija Biznis info, u čiju realizaciju se uključio i Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO. Programski segment ima kratku formu predstavljanja značajnih vijesti i događaja u poslovnoj zajednici Crne Gore.

1 komentar

  1. You can certainly see your skills within the work you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com