ALEKSANDAR RIZIKOVAO ŽIVOT ZBOG PSA: Skočio u nabujalu rijeku i spasao štene! (FOTO) - Volim Podgoricu

ALEKSANDAR RIZIKOVAO ŽIVOT ZBOG PSA: Skočio u nabujalu rijeku i spasao štene! (FOTO)

Užičanin Aleksandar Aleksić postao je pravi heroj kada je skočio u nabujalu Đetinju kako bi spasao štene koje je upalo u ovu rijeku!

Njegov podvig su dočekali sa oduševljenjem, a on je, kao i svaki pravi heroj, skroman i smatra da se samo zadesio u pravo vrijeme na pravom mjestu.

“Kao što sam već jednom rekao uopšte ne vidim bilo kakvu potrebu za tapšanjem po ramenu, ja sam se samo zadesio u pravo vrijeme na pravom mjestu, što je i proizvelo moju reakciju, da u zadnjem minutu malo štene spasem iz nabujale Đetinje, koja bi ga odnijela u sigurnu smrt. Takođe smatram, ili bar imam pravo da vjerujem da bi se isto tako postavio neko drugi da se našao na mom mjestu. Svakome od nas je urođeno da pomognemo pogotovu u situaciji kada od naše male pomoći nekome zavisi život”, rekao je za stranicu Oglasna tabla Užice.

stene

Štene će ostati kod njega, tako da mu je ujedno i ispuenjena želja iz djetinjstva – da ima ljubimca.

“Najbitnije za kucu je to što je spašena i zbrinuta. Još kao mali sam htio da imam kućnog ljubimca, ali mi okolnosti to nisu dozvoljavale…Mnogo stvari su morale da se poklope u djeliću sekunde da bi se desilo ovo što se desilo, to ću da prepišem višoj sili, a za mene ovo znači jedan novi, pozitivni početak u životu, jer apsolutno nisam imao dilemu da li da zadržim psa, jer sa ovim smo punio dobili obojica – on život, ja njega”, naveo je Aleksandar.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com