Bar: Prosvjetni i zdravstveni radnici dobili ključeve stanova - Volim Podgoricu

Bar: Prosvjetni i zdravstveni radnici dobili ključeve stanova

Ministar prosvjete Predrag Bošković i ministar zdravlja Budimir Šegrt uručili su ključeve stanova prosvjetnim i zdravstvenim radnicima opštine Bar.

Svečanom uručenju ključeva prisustvovao je i predsjednik Opštine Bar Zoran Srzentić, predstavnici Sindikata prosvjete i Stambene zadruge radnika prosvjete Crne Gore “Solidarno”.

“Bošković je zahvalio Sindikatu prosvjetnih radnika i Zadruzi Solidarno koji su dali doprinos kako bi se radovi priveli kraju, kao i prethodnicima na svemu što su uradili kako bi stambena pitanja barskih prosvjetara i zdravstvenih radnika bila riješena”, navodi se u saopštenju Ministarstva prosvjete.

Dodaje se da je Bošković zahvalio prosvjetnim radnicima na odličnoj komunikaciji u prethodnih godinu dana, na strpljenju i čestitao im što su konačno dobili ono što zaslužuju.

Šegrt je izrazio zadovoljstvo što je konačno u prilici da podijeli sreću sa prosvjetnim i zdravstvenim radnicima zbog useljenja u njihove stanove.

I on se zahvalio na razumijevanju koje su zdravstveni i prosvjetni radnici pokazali u trenucima kada je projekat zapao u teškoće.

Stambeno–poslovna zgrada A/6 sa stanovima za prosvjetne i zdravstvene radnike nalazi se u Makedonskom naselju, Bjeliši b.b. (iza zgrade Opštine Bar).

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com