Glumcu prisjeo ručak: Nepoznata dama mu ogrebala “ljubimca” (FOTO) - Volim Podgoricu

Glumcu prisjeo ručak: Nepoznata dama mu ogrebala “ljubimca” (FOTO)

Iako je u sedmoj deceniji života, vječiti neženja i dalje šarmira. Nepoznata dama ogrebala je motorom njegov skupocjeni džip i moraće da plati odštetu. Ipak, njoj je, čini se, svejedno, jer je upoznala Mimu.

Dok se družio sa nepoznatom damom u jednom restoranu, glumcu Mimi Karadžiću prisjeo je ručak! Kroz prozor restorana ugledao je djevojku na motoru koja je prošla suviše blizu njegovog skupocjenog džipa i ogrebala ga!

Glumac je skočio sa stolice i izjurio iz restorana. Kada ga je ugledala, djevojka se samo osmjehnula i objasnila mu kako je slučajno ogrebala njegov automobil dok je izlazila sa parkinga.
Mimin ručak sa
jednom damom
prekinula druga

Na njegovom mjestu, neko drugi bi se vjerovatno iznervirao kada bi vidio njenu nonšalantnost, ali ne i Mima. On je bio i te kako raspoložen da se ispriča sa djevojkom koja je pričinila ne baš malu štetu.

Njih dvoje su dugo razgovarali, a onda su razmijenili brojeve telefona. Glumac nije želio da miješa policiju, već je na sebi svojstven način, riješio problem. Nakon što je očigledno šarmirao lijepu djevojku, ali i ona njega, razišli su se.

Vidi, brate, šta je uradila... Dobro, ajde da vidimo šta ćemo

Poznati glumac se vratio svojoj pratilji i nastavio sa ručkom kao da se ništa nije desilo. A nepoznata dama je, iako će platiti štetu, otišla nasmijana.

Mima Karadžić inače važi za zavodnika među glumcima. Nije se oženio, ali su ga spajali sa mnogim damama, ali kaže da ga te priče nerviraju.

Evo pomeram motor, neću više da priđem vašem autu

– Veza sam imao mnogo manje nego što su imali neki drugi pa se njima to ne pripisuje, nego meni. Ispade da sam ja bio sa pola estrade, da sam bio sa pola Beograda, a nema ni „i“ od istine u svemu tome. Druga stvar, ja nisam neko ko može da odluči „e sad ću da se ženim, ovom ili onom“. Ja to stvarno ne znam. Žene vole da budu sa mnom u društvu i to je jedna priča, a da li bi voljele sad da me imaju kao bračnog druga za cio život, to je već druga priča – rekao je jednom Mima.

(AH)

1 komentar

  1. Nice one for picking the correct to debate this amazing, I think eagerly in it and true love researching a little more about this specific area. Any time probable, when you get to competencies, you imagination adding all of your blog page by working with further more facts? This can be very ideal for everyone.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com