Sjutra poslednji ispraćaj Ognjenu - Volim Podgoricu

Sjutra poslednji ispraćaj Ognjenu

Porodica Rakočević obavjestila je građane da će se saučešće povodom tragične smrti Ognjena Rakočevića primati sjutra 17. maja, od devet do 14 časova na gradskom groblju Čepurci i od 14.30 do 16 časova na groblju u Zagoriču, kada će se i obaviti sahrana, objavljeno je na Facebook stranici “Pronađimo Ogija”.

U prostorijama Kliničnog centra Crne Gore u Podgorici, na Odjeljenju za sudsku patologiju, jutros je izvršeno prepoznavanje beživotnog tijela koje je sinoć pronađeno na ušću Morače u Skadarsko jezero. Roditelji su potvrdili da se radi o Ognjenu Rakočeviću (11) iz Podgorice, saopšteno je iz Uprave policije.

“Jutros je takođe, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, obavljena obdukcija tijela. Shodno saznanjima koje posjedujemo preliminarni nalaz obdukcije je pokazao da je uzrok smrti utopljenje, da na tijelu nema tragova nasilja, te da je tijelo u vodi bilo od 10 do 14 dana što odgovara vremenu Ognjenovog nestanka”, navodi se u saopštenju UP.

PODGORICA: Minut ćutanja za Ognjena Rakočevića u Skupštini Glavnog grada

PODGORICA U SUZAMA: Ogi se neće vratiti

 

1 komentar

  1. We still cannot quite believe I would come to be those types of checking important points entirely on your webblog. My children i are sincerely thankful for ones generosity also giving me possibility pursue our chosen profession path. Information info I acquired of the web-site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com