Mišo Obradović: Od Zagoriča do Novog Sada i nazad, i kako sačuvati dijete u sebi - Volim Podgoricu

Mišo Obradović: Od Zagoriča do Novog Sada i nazad, i kako sačuvati dijete u sebi

Nakon Željka Samardžića pop pjevača, Milutina Steševića novinara, te Željka Vukčevića, predsjednika odjeljenja najvećeg moto pokreta na sivijetu “Noćni Vukovi” Crna Gora, u sledećem izdanju emisije “Grad koji Volim” koja se prikazuje svake nedelje od 22.00 na Televiziji 777, autor emisije, Matija Milačić je ugostio glumca i reditelja Milivoja Miša Obradovića.
miso1
Kažu mudri ljudi, da nijedan čovjek ne traži profesiju, već profesija nađe njega. Ako se neko nekada rodio da bude umjetnik, i glumac, onda je to sigurno Mišo Obradović.
Mišo Obradović je rođeni Podgoričanin, a dana 02.04. 1982 je ugledao prvu svjetlost dana.
miso2
U emisiji govori o svom djetinjstvu, Osnovnoj Školi “Milorad Musa Burzan”, nestašlucima, provodu, upisu u Gimnaziju i selidbi u Zagoriču. Kako je i koliko to sve bilo stresno za njega ili nije?
miso3
Kako je i na koju “foru” upisao Novosadsku Akademiju glume, sa kime se druži danas i družio nekada na klasi? Kako shvata svoj posao, koliko je sačuvao “djeteta u sebi”? Koliko ga je poziv glumca izvajao na bolje ili na gore?
miso4
Milivoje priča kako je i zbog čega je prihvatio poziv svog školskog druga i autora emisije “Grad koji volim”, iako nerado ide pred TV kamere. Koliko Podgorica još može i mora? Da li Podgoricu čine skupe građevine ili “skupi” ljudi?
miso5
NEDELJA 22/05/2016 U 22.00 SAMO NA TV 777 , “Grad koji volim” – ostrvo kulture, opuštenosti i narodske priče.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com