BANJA LUKA: Deda (68) popio “vijagru” i umro tokom seksa s komšinicom (75), a ona pokušala da ga sakrije! - Volim Podgoricu

BANJA LUKA: Deda (68) popio “vijagru” i umro tokom seksa s komšinicom (75), a ona pokušala da ga sakrije!

Policija je u banjalučkom naselju Novoselija uz rijeku Vrbas našla beživotno tijelo F. G. (68), a njegova smrt i danas je glavna tema među mještanima i inspektorima.

Istragom je utvrđeno da je umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca zbog “vijagre” koju je popio. Kobne noći je otišao do komšinice S. D. (75), a poslednji trenutak života dočekao je vodeći ljubav sa njom.

 – Svi smo bili iznenađeni kada smo vidjeli policiju i mrtvačka kola u dvorištu komšinice, a još kada su nam rekli da je u njenom dvorištu nađeno tijelo komšije, bili smo šokirani jer nismo znali otkud on kod nje. Tek nekoliko časova kasnije saznali smo detalje kako je umro. Bog da mu dušu prosti, ali nije mogao ljepše skončati – ispričao je prijatelj pokojnika koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Nakon otkrivanja beživotnog tijela starca, uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik koji je utvrdio da na tijelu nema tragova krivičnog djela. Nikome, međutim, nije bilo jasno otkud tijelo u dvorištu žene i to pored zida koji dvorište odvaja od Vrbasa. Nije dugo trebalo da se kockice poslože.

Izvor “Blica” blizak policiji ispričao je juče da je istragom otkriveno da je F. G. kobne noći popio “vijagru” i umro od infarkta tokom vođenja ljubavi, što je preplašilo njegovu partnerku.

Foto: S Pasalic / RAS Srbija
– Još se utvrđuju okolnosti šta se dogodilo nakon smrti pokojnika, ali prema onome što je istraga do sada otkrila, žena je na neki način pokušala da prikrije da je pokojnik umro tokom ljubavnog odnosa – objasnio je izvor blizak policiji.

Dodaje da je preplašena žena nakon tragičnog događaja obukla pokojnika i iznijela ga u dvorište, te da ga je najvjerovatnije pokušala baciti u Vrbas, ali nije imala snage.

– S obzirom na to da je Vrbas u neposrednoj blizini mjesta na kojem je nađeno tijelo pokojnika, odnosno da je samo zid prepreka, vjerovatno ga je namjeravala ubaciti u rijeku kako se ne bi otkrilo mjesto smrti – zaključio je izvor blizak policiji.

Komšinica nam je ispričala da je žena nakon svega što se dogodilo otišla kod sestre u Visoko.

– Ne znam kako bih se ponašala u takvoj situaciji, vjerovatno bih umrla odmah za njim da mi se tako nešto dogodilo. Ne znam zašto odmah nije pozvala policiju, ali je došla do mene i ispričala mi da je on umro kod nje što me šokiralo – ispričala je komšinica koja je takođe zamolila da joj ne navodimo ime.

Vitalna gospođa

Poznanici žene kod koje je umro Banjalučanin ispričali su juče da je vitalna i po izgledu daleko mlađa od svojih godina.

– Živi na relaciji Švedska-Banjaluka i ona zaista dobro izgleda – izjavila je njena poznanica.

(blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com