ŽURKA NA MARAKANI: 40 hiljada slavilo titulu, OVACIJE ZA GROFA! (VIDEO) - Volim Podgoricu

ŽURKA NA MARAKANI: 40 hiljada slavilo titulu, OVACIJE ZA GROFA! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde početkom maja su i matematički osvojili titulu, a 21. maja protiv Radničkog iz Niša su pred svojim navijačima i zvanično promovisani u šampiona. Kapiten Luković je podigao trofej!

PobJeda Vojvodine nad Čukaričkim, početkom maja, i matematički je značila da je Crvena zvezda novi šampion Srbije, ali su šampionski pehar podigl tek uoči početka poslednje utakmice u sezoni protiv Radničkog iz Niša.

Navijači su došli na stadion “Rajko Mitić” da proslave 27. titulu u istoriji, aplauzima ispratili igrače koji su na crvenom tepihu dolazili do sredine terena gdJe je bilo spremno postolje, a najveći aplauz dobio je Miodrag “Grof” Božović.

Kapiten Aleksandar Luković je podigao trofej koji je namijenjen prvaku, a prelazni trofej mu je prenio Goran Bunjevčević, dok je onaj koji ostaje u trajnom vlasništvu Crvene zvezde predao direktor Superlige Vladimir Bulatović.

“Osećaj je prelijep. najljepši trenutak u karijeri, zahvalio bi se svim ljudima koji su došli i uveličali ovo slavlje”, kazao je kratko Luković nakon podizanja pehara, a njegov saigrač u srcu odbrane Zoran Renduli je dodao: “Naježio sam se deset puta!”.

(mondo,rs/Youtube)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com