Podgorički POLICAJAC Nemanja Jurišević (28) u protvoru zbog heroina - Volim Podgoricu

Podgorički POLICAJAC Nemanja Jurišević (28) u protvoru zbog heroina

Policajac iz Podgorice Nemanja Jurišević (28), koji je uhapšen zbog posjedovanja narkotika, ostaće u pritvoru, odlučio je Apelacioni sud. Jurišević je lišen slobode krajem prošle godine, a nedavno je protiv njega podignuta optužnica, kada mu je produžen pritvor.

On je nekoliko mjeseci prije hapšenja bio pod lupom svojih kolega, piše Dan.

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i OB Cetinje, postupajući na osnovu operativnih saznanja, na raskrsnici na ulazu u Cetinje zaustavili su vozilo „golf 4” podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Jurišević. Policija je tom prilikom kod Juriševića, za kojeg se sumnja da se bavi neovlašćenom proizvodnjom, držanjem i stavljanjem u promet opojnih droga, pronašla sakrivenu plastičnu kesicu sa oko 10 grama heroina. On je uhapšen i sproveden u službene prostorije OB Cetinje saopšteno je iz policije nakon hapšenja Juriševića.

Kada su ga kolege zaustavile, Jurišević je pokazao službenu značku jer je računao da je to dovoljno da ga puste. Međutim, kako to nije urodilo plodom, pravdao se da je na specijalnom zadatku i da bi trebalo što prije da ga puste.

Policajci koji su ga zaustavili bili su uporni u namjeri da izvrše pretres, tako da je Jurišević popustio, a kada je kod njega pronađena droga, rekao je da ne želi da daje izjave bez prisustva advokata.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com