Marija i Darko, TUŽNE ZVIJEZDE kolektivnog vjenčanja: Samo da nam se ćerka vrati! - Volim Podgoricu

Marija i Darko, TUŽNE ZVIJEZDE kolektivnog vjenčanja: Samo da nam se ćerka vrati!

Bacili smo novčiće u fontanu i poželjeli da nam se ćerkica vrati – otkrivaju Marija i Darko koji su prije par dana stali na ludi kamen

Elegantni, dotjerani podjednako kao i drugi, izdvajali su se među 110 mladenaca. Ne zato što je mladoženja gurao mladu u invalidskim kolicima, koliko zbog toga što su im pogledi lutali po publici, tražeći samo jedno lice – svoju ćerku staru svega 16 mjeseci koja živi u hraniteljskoj porodici!

Malena Darija je po rođenju imala samo 31 centimetar, majka koja ima cerebralnu paralizu nije mogla da se sama brine o njoj, a otac nije pravno postojao. Pokušaj da dobiju pomoć, privukao je pažnju Socijalne službe.

–  Rekli su nam da moramo da nađemo nekoga ko će pomagati oko bebe, da imamo stalne prihode i mjesto stanovanja, a sve nam je bilo nedostupno – priča Marija.

Dariju su sa 12 dana odveli u Zvečansku

Foto: Petar Marković / RAS SrbijaDariju su sa 12 dana odveli u Zvečansku
Dariju su sa 12 dana odveli u Zvečansku, da bi je posle sedam mjeseci smjestili kod hranitelja u Loznicu.

– Svaki put kada je vidimo ona nauči nešto novo. U februaru je bila beba, posle mjesec dana je hodala, ali mi nismo vidjeli te prve korake. Njene osmjehe, strahove, doživljavaju neki drugi ljudi – jada se Darko.

Sa hraniteljima imaju dobar odnos, ali Marija i Darko čine sve što je u njihovoj moći da im se ćerka vrati. U nedkelju su se vjenčali, našli su i divnu ženu koja im je iznajmila stan, prijavila ih kod sebe kako bi Darko dobio dokumenta i čak se ponudila da se brine o Dariji kada porodica konačno bude na okupu.

– Ne treba nam ništa osim da Darko nađe stalni posao. Tada bismo možda platili stanarinu za godinu dana i išli češće u Loznicu. Za sve ostalo se snalazimo – objašnjava ovaj par koji živi od Marijine pomoći i Darkovih povremenih poslova, ali ne odustaje od svojih planova.

Upoznali ih u “Sve za ljubav”

Mariju i Darka javnost je upoznala prije nešto više od godinu dana u emisiji “Sve za ljubav”. O njima su već kružile razne priče po medijima. Marija je do 21. godine živjela u domu, dok je Darko bio u zatvoru jer je od 16. bio na ulici, bez roditelja, lične karte, pa je umjesto plaćanja kazne izabrao pritvor.

(blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com