ŠTA JE, ZAPRAVO, PORUČILA NOVAKU: Poslala ga u p… materinu, a šta stoji iza toga!? - Volim Podgoricu

ŠTA JE, ZAPRAVO, PORUČILA NOVAKU: Poslala ga u p… materinu, a šta stoji iza toga!?

Jelena Milić, direktorka organizacije CEAS, veoma je razočarana posle prijetnji i uvreda koje je dobila zbog statusa posvećenog Novaku Đokoviću, čiji je ona vatreni fan!

JELENA MILIĆ ĐOKOVIĆA OTJERALA U PI*DU MATERINU: A sad je dobila i odgovor!

“Jelena voli Novaka i toliko navijački prati ono što radi, da zbog njegovih mečeva pomjera ili čak prekida sastanke. Kada Novak igra važne mečeve i kada se rezultat lomi, zna da izađe sa sastanka i odgleda meč do kraja, kaže sagovornik Kurira, blizak prijatelj Jelene Milić i dodaje da ne poznaje većeg Novakovog fana od nje.

– Veoma je razočarana jer su Novakovi navijači pogrešno protumačili njen status. Prijete joj zbog Đokovića, a upravo ga ona fanatično bodri – dodaje sagovornik.

Milićeva je, podsjetimo, na Fejsbuku i Tviteru 28. maja napisala “Idi Nole u 3 LPM”. Status je napisala jer Novak nije ekspresno završio meč trećeg kola Rolan Garosa protiv Britanca slovenačkog porekla Aljaža Bedenea, iako je očekivala da Đoković “pregazi” svog protivnika.

Milić je u svojoj objavi na Tviteru označila zvanički Tviter nalog Novaka Đokovića, što govori da joj je stalo da najbolji teniser svijeta pročita njenu poruku. Ona je time željela da iskaže podršku najboljem teniseru planete, za koga inače zdušno navija, što je za Kurir potvrdio i jedan od njenih prijatelja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com