SVIREP ZLOČIN: Ostavila ga djevojka, on je zapalio u automobilu - Volim Podgoricu

SVIREP ZLOČIN: Ostavila ga djevojka, on je zapalio u automobilu

Italijan Vičenco Padijano (27) zapalio je automobil, a potom djevojku, koja je raskinula s njim, ubacio je u plamen.

Policija navodi da je bijesni mladić djevojku alkoholom polio po licu, a zatim ga spalio upaljačem.

“Za 25 godina rada nisam vidjela tako svirep zločin”, rekla je šefica istrage Marija Montoleone.

Osumnjičeni je na početku negirao ubistvo, ali je poslije osam sati saslušanja sve priznao, pravdajući se da je zločin počinio jer nije mogao da prihvati činjenicu da ga je djevojka ostavila i da je njihovoj vezi došao kraj.

Sigurnosne kamere snimile su ubistvo, na snimcima se čak vide i automobili koji prolaze pored dok je nesrećna žena gorjela i dozivala u pomoć.

Montoleone je apelovala na građane da u budućnosti reaguju, jer, kako je navela, da je neko od prolaznika pritrčao u pomoć-djevojka bi možda preživjela.

“Žene ne smiju da kriju prijetnje i nasilje koje im upućuju osobe koje tvrde da ih vole, ali nažalost to nije tako”, rekla je ona.

2 komentara

  1. Nice post. I be taught one thing more challenging on totally different blogs everyday. It will all the time be stimulating to learn content from other writers and apply slightly one thing from their store. I’d desire to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a hyperlink on your net blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com