“Lavice” na korak od prvog mjesta - Volim Podgoricu

“Lavice” na korak od prvog mjesta

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore savladala je Makedoniju u pretposljednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 27:21 (13:12).
Crna Gora je opravdala ulogu favorita protiv Makedonije, a prvo mjesto u grupi trebalo bi da ovjeri za tri dana u Bijelom Polju, kada u posljednjem kolu dočekuje Sloveniju. Našoj ekipi dovoljan je i bod.
Izabranice Dragana Adžića nijesu bile tako ubjedljive tokom 50 minuta, ali su u posljednjih deset pokazale da su mnogo kvalitetnija ekipa od Makedonije.

Nakon prvih pola sata Crna Gora je imala minimalnu prednost – 13:12. Uslijedio je šokantan start drugog dijela, serijom 4:0 Makedonke su povele 16:13.

Dobro se domaća ekipa držala, Crna Gora je uspjela da se vrati u igru, ali novom serijom Makedonija je pobjegla na 20:17. Od tog trenutka su naše “lavice” dodale gas i u potpunosti razbile Makedoniju.

Serijom 9:0 stigli smo do prednosti od 26:20. Jauković je sa dva igrača više poravnala na 20:20 na deset minuta do kraja, a zatim su uslijedile sjajne akcije u napadu, nekoliko odličnih kontri i efektnih golova, Makedonija jednostavno nije mogla da nađe rješenje za igru našeg tima.

(Cdm)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com