Kotorani uplašeni: Ako policajci ne mogu da nas zaštite, neka daju otkaze! - Volim Podgoricu

Kotorani uplašeni: Ako policajci ne mogu da nas zaštite, neka daju otkaze!

Pošto se na jednog istog Kotoranina Miloša Radonjića pucalo četri puta za dva mjeseca, od čega dva puta u posljednja četiri dana i to uvijek na javnim mjestima, neki Kotorani su opravdano uplašeni da će ni krivi ni dužni umrijeti zbog obračuna kriminalaca u tom gradu.

CdM-u se javila Kotoranka koja kaže da nije nemoguće da čovjek koji nema ništa s klanovima strada dok ulazi u prodavnicu, šeta dijete gradom, jede sladoled ili čeka red na benzinskoj pumpi.

 

„Na pumpi gdje su juče pokušali da ubiju Miloša Radonjića rade mladi momci koji pošteno zarađuju tih 300, 400 eura. Oni su mogli da stradaju ni krivi ni dužni, a i ja sam vrlo lako sinoć tamo mogla da se zadesim jer upravo na toj pumpi kupujem gorivo. Ogorčeni smo jer se puca na sve strane. Ljude ubijaju naočigled prolaznika, i to u samom centru grada gdje se nalazi supermarket, prodavnica brze hrane, igralište na kom uvijek ima djece. Tu je i frizerski salon… Bukvalno, bilo ko može da pogine ni kriv ni dužan dok šeta sa djetetom ili jede sladoled“, kaže naša sagovornica.

Da su opravdano uplašeni pokazuje slučaj arhitekte Nenada Popovića. Na njega je, dok je bio u kolima, neko greškom pucao 16. aprila, ali je Popović pukom srećom ostao živ. Zato su, kaže naša sagovornica, Kotorani bijesni na policiju.

„Iz neformalnih razgovora čujemo da policajci kažu da ‘oni tu ništa ne mogu’. Pa, ako su nesposobni, neka daju otkaze, pa neka dođe neko ko umije da nas zaštiti!“, kaže ova Kotoranka za CdM.

1 komentar

  1. Nice to be visiting your blog once more, it has been months for me. Well this article that ive been waited for therefore long. i want this article to finish my assignment within the faculty, and it has same topic together with your article. Thanks, nice share.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com