Udario auto na parkingu pa ostavio poruku koja je oduševila Balkan (FOTO) - Volim Podgoricu

Udario auto na parkingu pa ostavio poruku koja je oduševila Balkan (FOTO)

Mnogi vozači našli su se u situaciji da na parkingu zateknu vozilo koje je neki drugi nepažljivi vozač slučajno oštetio.

U takvim situacijama rijetko se susreću sa poštenjem i rijetki će učiniti ono što je učinio Novosađanin čija se poruka munjevito proširila društvenim mrežama.

Naime, on je slučajno udarivši tuđi auto, ostavio poruku i telefonski broj. „Juče mi je bio baš užasan dan. Jurio sam da platim neke račune, imao hiljadu stvari na pameti i u svoj toj frci sam bio malo rastresen.

Kada sam se isparkiravao slučajno sam okrznuo auto na parkingu. Pomislio sam ‘samo mi još to fali’ i odmah okrenuo policiju. Tri puta sam ih zvao, ali ništa“, navodi ovaj brižljivi Novosađanin koji je morao da žuri svojim obavezama, pa je ostavio poruku.

(Index.hr)

1 komentar

  1. A few things i have generally told people today is that when evaluating a good internet electronics retail outlet, there are a few aspects that you have to factor in. First and foremost, you would like to make sure to find a reputable plus reliable shop that has received great testimonials and ratings from other shoppers and business world analysts. This will ensure that you are getting along with a well-known store to provide good service and support to the patrons. Thank you for sharing your ideas on this blog site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com