Vučurović: Lažima kompromituju pripadnike VJ - Volim Podgoricu

Vučurović: Lažima kompromituju pripadnike VJ

Nova srpska demokratija smatra da je postalo očigledno da bezbjednosne strukture NATO saveza koje djeluju u Crnoj Gori, preko njihove lokalne agenture koja se nalazi u ANB, MUP i pojedinim medijima, pokušavaju da lažima iskompromituju nekadašnje pripadnike VJ, časne i hrabre oficire i podoficire. I tu nema ništa čudno, prirodno je da oni koji su se 1999. suprotstavili NATO agresiji smetaju onima koji su tada izdali narod i otadžbinu, poručuje portparol NOVA Jovan Vučurović.

Jovan Vučurović

Saopštenje:

Jedna novina, koja je postala oglasna tabla ANB-a i MUP-a, služi kao platforma sa koje se lansiraju grube neistine i udbaškim podmetanjima se pokušava nanijeti šteta DF-u, kao ključnoj i jedinoj opozicionoj snazi. Nije naodmet podsjetiti da su se baš u tom listu, nakon razbijanja mirnih protesta 24. oktobra od strane zlikovačkog režima, potpuno nezakonito pojavile fotografije iz arhive lične dokumentacije MUP-a. To su bile fotografije ljudi sa kojima je ANB i MUP planirao da se obračuna i da ih optuži za nešto zašta su isključivi krivci režimski batinaši i kriminalci pod maskama i u uniformama kojima su komandovali Milo Đukanović, Duško Marković, Raško Konjević i Slavko Stojanović. Taj prljavi i nezakoniti posao dostavljanja ovih fotografija odradio je onaj dio MUP-a koji se bavi biračkim spiskom u kome se, inače, nalazi 70 000 mrtvih duša, i koji je jedan od ključnih za opstanak režima i logističku pripremu izborne krađe.

Nije teško dokučiti kome i zašto smeta redarska služba DF-a zahvaljujući kojoj su se desetine skupova DF-a završili bez ijednog ekscesa i incidenta. Smeta diktatoru, lokalnoj agenturi NATO i naručiocima ovakvih tekstova koji ponovo žele da otvore prostor za kriminalce, batinaše i mafiju i da, kao i 24. oktobra, nasrću na goloruki narod.

Ovakve izmišljotine imaju nekoliko ciljeva. Naime, sa jedne strane se pokušava izvršiti ekstremizacija DF-a, a sa druge uputiti prijeteće poruke pripadnicima naše redarske službe. Imamo potrebu da obavijestimo uplašenog diktatora, lokalnu agenturu NATO-a u MUP-u, ANB-u i poslušnim medijima, kao i one koji iz podzemlja podržavaju ovaj režim, da nijesu uspjeli ni u  jednom ni u drugom, jer nakon skandala i izdaje dijela opozicije koji se stavio na raspolaganje kriminalnom režimu, građani još snažnije podržavaju one koje Đukanović ne može da kupi i da stavi u svoju funkciju.

Ponovo pozivamo ambasade vodećih NATO zemalja u CG da prestanu da se miješaju u unutrašnje stvari naše zemlje, da odustanu od upotrebe saradničke i špijunske mreže koja potpuno kontroliše režim, jer njihovo ponašanje vodi ka produbljivanju i eskalaciji i ovako velike krize.

Za ovakve tekstove podjednaku ,,zaslugu’’ imaju diktator i oni iz bivše opozicije koji su juče bili preglasani na vladi, a isti im je i nalogodavac iz jedne ambasade. Čak je taj nalogodavac imao presudnu ulogu kada su bili u pitanju neki kandidati bivše opozicije, posebno oni koji će se baviti kontrolom bezbjednosnih struktura.

Želimo da ovoj vladi veselja i oduševljenja, pošaljemo poruku da ovo što je u borbi za slobodnu Crnu Goru otpočeo DF niko ne može zaustaviti, a ponajmanje oni koji su zaduženi za udbaška podmetanja i plasiranje laži. Nema predaje!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com