SAJ KONTRLIŠE SVE SUMNJIVE: Pretreseno više stanova i objekata - Volim Podgoricu

SAJ KONTRLIŠE SVE SUMNJIVE: Pretreseno više stanova i objekata

Službenici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), koji su stigli u Kotor prije dva dana, kontrolišu sve osobe koje su u policiji evidentirane kao bezbjednosno interesantne.

Pretreseno je više stanova i objekata u naseljima Škaljari, Rakite, Kavač, Dobrota, ali zvanične informacije o rezultatima pretresa nijesu saopštene.

Kako su kazali Pobjedini izvori, policija kontroliše sve za koje postoji osnov sumnje da bi mogli da imaju veze sa kriminalnim obračunima koji su u Kotoru sve učestaliji. Upravo iz tog razloga menadžment Uprave policije donio je odluku da je Odjeljenju bezbjednosti Kotor potrebna pomoć. U petak je upućeno petnaest službenika Posebne jedinice policije, pet inspektora iz sektora kriminalističke policije i pet iz drugih centara bezbjednosti.

Povodom bezbjednosne situacije u Kotoru za danas je zakazana konferencija Tužilaštva, na kojoj će rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Vesna Jovićević saopštiti više detalja. Predmeti o nerasvijetljenim obračunima u Kotoru i Budvi biće proslijeđeni Specijalnom tužilaštvu. Posljednji obračun kriminalnih klanova odigrao se 2. juna oko 22 sata, kada su nepoznate osobe ispalile više hitaca u vozilo kojim je upravljao Miloš Radonjić (30) iz Kotora.

To je bio četvrti napad na njega od kako se u februaru, nakon pet godina zatvora, našao na slobodi. Nijedan od tih slučajeva nije riješen, a Radonjić je u tim zasjedama ostao nepovrijeđen.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com