U Kolašinu se desilo dvostruko samoubistvo ili ubistvo i samoubistvo? - Volim Podgoricu

U Kolašinu se desilo dvostruko samoubistvo ili ubistvo i samoubistvo?

Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih porodici, pretpostavke vezane za tragediju u kojoj su jutros živote izgubili Dragan Pižurica (64) i njegova  kćerka Ana Pižurica (30), dovdene su  u pitanje.

Naime, kako je preneseno u medijima Dragan Pižurica (64) navodno ubio je jutros u Kolašinu svoju kćerku Anu Pižuricu (30), nakon čega je izvršio samoubistvo.

Sve se odigralo u porodičnoj kuću u Kolašinu, a tragediji je prethodila svađa.

Međutim, kako nezvanično saznajemo iz izvora  bliskog porodici,  u Kolašinu se nisu desili ubistvo i samoubistvo, već  je otac nakon što je našao beživotno tijelo kćerke, sebi oduzeo život.

Kako je, nakon obavljenog uviđaja, kazao rukovodilac Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju Rifat Hadrović, pretpostavlja se da se u kući Pižurica dogodilo ubistvo pa samoubistvo, prenose “Vijesti”.

On nije želio da kaže koje je koje je vatreno oružje korišteno.

“Iako za sada ne mogu reći kako se sve dešavalo, pretpostavljam da je riječ o ubistvu i samoubistvu. Nema za sada indicija da je učestvovalo treće lice. Izuzet je veliki broj tragova. Za sada ne možemo reći ni vrijeme kada se tačno odgodila ova tragedija, a policija je obaviještena oko 22 sata sinoć. Prizor je zaista nesvakidašnji i ovo je zaista porodična tragedija”, rekao je on.

Uz Hadrovića uviđaj su obavili ekipa kolašinskog Odjeljenja bezbjednosti i vještaci balističke struke Forenzičkog centra iz Danilovgrada.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com