Ubicu Slavice Kosić (38) odala fotografija sa benzinske pumpe! - Volim Podgoricu

Ubicu Slavice Kosić (38) odala fotografija sa benzinske pumpe!

Italijanska policija juče je nakon skoro dva mjeseca potrage uhapsila Dragoslava Kostića (61) zbog ubistva svoje bivše supruge Slavice Kostić (38), koja je nestala krajem aprila u Trstu gdje je godinama radila.

Dragoslav je nakon privođenja policiji priznao da je ubio Slavicu, kao i gdje je zakopao njeno tijelo. Dragoslav je snimljen na benzinskoj pumpi, a upravo ova fotografija dovela je do njegovog hapšenja.

Policija je Sanjinog bivšeg muža pronašla juče u stanu u kom je živio u Trstu.

 Sanjinog bivšeg muža policija je otkrila na osnovu serije tragova i grešaka koje je ostavio na mjestu zločina, saopštila je danas italijanska policija.

Na konferenciji za novinare, italijanska policija saopštila je da su uz pomoć “luminola” otkrili biološke tragove koji su otkrili da je u stanu u kom je živjela “počinjena nasilna akcija” i da je onda ubica očistio tragove i otarasio se beživotnog tijela.

Policija je otkrila da DNK pronađen u stanu pripada Slavici Kostić, a istraga je upućivala ka njenom bivšem mužu Dragoslavu Kostiću koji se vratio u Srbiju, međutim i dalje povremeno dolazi do Trsta.

Uvidom u saobraćaj telefonskih razgovora i snimaka sa autoputeva, potvrđeno je da je Dragoslav u noći ubistva doputovao u Trst.

Slavica Kostić

Foto: RAS / RAS SrbijaSlavica Kostić

On je, takođe, nakon zločina i nakon što je odvezao Slavicino tijelo do granice da ga tamo ostavi zapalio svoj automobil, a sigurnosne kamere su ga snimile na benzinskoj pumpi ubrzo nakon zločina.

Policija je juče privela osumnjičenog, a on je priznao da je ubio svoju bivšu ženu i otkrio da je njeno tijelo zakopao na deponiji u blizini Slovenske granice.

U saradnji sa slovenačkom policijom Slavicino tijelo pronađeno je na tom mjestu u poodmakloj fazi raspadanja.

Kako je tačno došlo do zločina još nije razjašnjeno, ali policija vjeruje da će obdukcija dati te podatke.

Sumnja se da je motiv ubistva bila ljubomora.

Slavica Kostić iz Kučeva nestala je krajem aprila kada je krenula u Italiju gdje je godinama radila.

Njena majka tada je “Blicu” ispričala da je Slavica u Srbiji bila sa nevjenčanim suprugom Velimirom Tomićem.

– Velimir ju je odvezao do kombija, a Slavica je predveče stigla u Trst, gdje ima kuću. Te večeri dva puta se javila Velimiru i Neveni, ćerki iz prvog braka. Poslednju poruku poslala je u 21.50 – „okupala sam se, jela, i liježem, sjutra ustajem u šest, moram na posao”. Nakon toga njen mobilni telefon je nedostupan i njoj se izgubio svaki trag – rekla je ona.

(blic.rs)

464 komentara

  1. Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.

  2. Hi there! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this.

  3. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself? Plz reply back as I'm looking to create my own blog and would like to know wheere u got this from.

  4. This blog is definitely rather handy since I'm at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it's really fairly small

  5. Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.

  6. This blog is definitely rather handy since I'm at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it's really fairly small

  7. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

  8. This blog is definitely rather handy since I'm at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it's really fairly small

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com