VITEŠTVO NIJE UMRLO U CRNOJ GORI: Ovi Budvani su to DOKAZALI! (FOTO) - Volim Podgoricu

VITEŠTVO NIJE UMRLO U CRNOJ GORI: Ovi Budvani su to DOKAZALI! (FOTO)

Haotično stanje na ulazu u Budvu može prerasti u noćnu moru ukoliko vam slučajno – prokuva automobil!

taxi2

Upravo to se dogodilo Podgoričanki koja se sa djecom našla u kilometarskoj koloni na ulazu u Budvu. Međutim, kako su automobili i bukvalno milili u koloni, a to je trajalo sat vremena, već dotrajao automobil je prokuvao i počeo da dimi!

taxi-auto

-Nisam obraćala pažnju na lampicu, i kad sam vidjela da dimi, odmah sam skrenula i parkirala pored puta. Nisam stigla ni da iziđem iz auta, tu je već bilo nekoliko budvanskih taksista koji su, na moju sreću, bili parkirani na tom mjestu.  Otvorili su haubu i samo su nam rekli da se pomjerimo da nas ne isprska voda koja je ključala.

13401038_10209484893068824_768707406_n

Ostavili su, sigurno, sat vremena da sve dovedu u red, a nisu pristali ni kafu da platim. Rekli su da tu “pare ne pomažu”. I ne može mi niko reći da bi svako to uradio jer mi se dešavalo da ostanem kraj puta u kvaru, sa djecom, i da ljudi jednostavno prolaze! Viteštvo, ipak, nije izumrlo u Crnoj Gori, i ako vam zatreba taksi u Budvi, okrenite ove brojeve i – ne brinite – kaže ova Podgoričanka koja je željela da se javno zahvali Budvanima.

taxivizit

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com