ZLOČIN KOJI JE UZDRMAO REGION: Radio-voditelj oteo i 5 dana silovao devojčicu - Volim Podgoricu

ZLOČIN KOJI JE UZDRMAO REGION: Radio-voditelj oteo i 5 dana silovao devojčicu

Sima je svoje žrtve pronalazio slušajući noćni program Radio “Košave“ jer je često i sam učestvovao u njihovim kontakt programima i na taj način uspjevao od voditelja da dobije telefone slušateljki.

Na suđenju u beogradskoj Palati pravde utvrđeno je da je od 22. do 25. decembra 1997. godine više navrata silovao S.Z. u svom stanu u Beogradu. Devojčicu je sačekao ispred TC “Banjica“, na silu je odveo do svog stana i tamo je silovao uz pretnje batinama. Odmah posle hapšenja, izjavio je policajcima da je djevojčica dobrovoljno došla kod njega u stan i da je nije prisiljavao.

Foto: Nebojša Mandić

– Šalili smo se i pričali. Ona je predložila da spava samnom. Nisam joj prijetio, niti sam je tukao – rekao je Sima sa Medaka, a na sudu se pravdao da nije znao koliko ima godina.

– Tvrdim da S.Z. nijednom nisam prisilio na seksualne odnose. Da sam znao da je maloljetna, nikada ne bih stupio u kontakt sa njom. Vjerujte mi da je nisam maltretirao – izjavio je Sima i onda do sitnih detalja opisao kako su se upoznali.

– Tačno je da sam telefon S.Z. dobio od voditelja Radio “Košave“, ali je nisam nasilno odveo u svoj stan. Djevojčica je mene prva nazvala telefonom i zakazala mi susret. Posle toga je dobrovoljno dolazila u moj stan. Molila me da spavam sa njom. Poklonila mi je dve njene fotografije. Sjećam se da mi je na poleđini napisala perverznu poruku. Radio “Košavu“ slušam tri i po godine, do prvog dana njihovog programa. Nekoliko puta sam čak i vodio neke njihove emisije i često sam dobijao nagrade – pohvalio se voditelj volonter.

Foto: Shutterstock

Djevojčica je ispričala da je preko radia saznala broj telefona Sime B. Prilikom prvog kontakta mu se predstavila pseudonimom, ali je potom počeo da je proganja i prijeti.

– Na Simu sam naletjela u pošti, nedaleko od moje gimnazije. Pitala sam ga koliko je sati, ne znajući da je to on. Tada me je stegao za ruku i uz pretnje prinudio da uđem u taksi. Odveo me je u svoj stan i uz batine silovao. To je nastavio da radi u narednih pet dana – ispričala je devojčica.

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com