POLITIČAR NAPAO JELENU MARJANOVIĆ PRED UBISTVO: Poručio joj da ne zna ko je on! - Volim Podgoricu

POLITIČAR NAPAO JELENU MARJANOVIĆ PRED UBISTVO: Poručio joj da ne zna ko je on!

BEOGRAD – Vuk Đuričić, političar i učesnik rijalitija „Maldivi“, napao je i prijetio pjevačici Jeleni Marjanović iz Borče usred emisije na televiziji Hepi mjesec dana prije njenog ubistva. Kako saznajemo, Vuk je Jeleni stavio ruku preko usta, pa je u studiju nastao haos.

Potom su emitovane reklame i tada je, posle svađe, Vuk rekao Jeleni „da ne zna ko je on“.

Incident se dogodio u emisiji „Upoznajte parove“, u kojoj su, pored Vuka i Jelene, gostovali i učesnici rijalitija „Parovi“.

Isečen snimak

– Vuk, koji je sjedio pored Jelene, odjednom je usred razgovora stavio pevačici ruku preko usta. Pobunili su se ostali učesnici emisije, a njih dvoje su se posvađali. Potom je program prekinut, a iza kamera je Vuk u jednom trenutku rekao Jeleni: „Nemaš ti pojma ko sam ja.“ Postojao je snimak, postoji i sad, ali je taj dio napada isečen – rekao je izvor Kurira.

On objašnjava da je riječ o emisiji u kojoj su gosti razgovarali sa učesnicima rijalitija.

Vuk: Pomirili smo se

– Vuk Đuričić se u jednom djelu pohvalio kako je za svoje godine prošao više nego bilo ko od učesnika „Parova“. Rekao je da se nikad nije hvalio, a Jeca mu je u jednom trenutku rekla: „Eto, sad si rekao.“ Njihova mišljenja su bila različita i djelovalo je kao da jedno drugom stalno upadaju u riječ – kaže izvor Kurira. Prema njegovim rječima, sve je kulminiralo kada je je Đuričić šakom zatvorio Jeleni usta.

Upoznajte Parove / dnevna emisija / – Parovi / 26.02.2016

Gosti dnevne emisije " Upoznajte Parove " su bili : Dalibor Jonas,Jeca Krsmanović,Luka i Vuk Đ. ( bivši učesnici Maldiva ) 🙂

Gepostet von Nenad Sindjelic Gasttozz – Pobednik am Freitag, 26. Februar 2016

Vuk Đuričić je potvrdio da je pjevačici zatvorio usta, ali da nije bilo svađe.
– Jelenu sam prvi put tada video, nisam znao ni da je udata, niti da ima dijete. Ne znam o čemu je pričala, tačno je da sam joj stavio ruku na usta, ali više iz šale jer me je takođe, vjerujem u šali, prozivala i tretirala kao seljačinu. Ona je nešto pričala i da bih došao do riječi, krenuo sam rukom preko njenih usta da bi ućutala. Sve to je šoubiznis, a ja volim mnogo da pričam i prilično sam opušten – kaže Đuričić i nastavlja:
– Nakon toga bile su reklame, a ona me je napala. Izvinio joj sam se i posle toga smo se smijali. Razišli smo se normalno. Kasnije sam saznao šta joj se dogodilo i žao mi je zbog toga. Neka joj je laka zemlja – kaže Đuričić, bivši učesnik „Maldiva“, svojevremeno član Srpske narodne partije, ali i vlasnik jedne turističke agencije.

(Kurir)

 

1 komentar

  1. Thanks for your posting on this blog site. From my experience, there are occassions when softening way up a photograph could provide the photo shooter with a little an inspired flare. More often than not however, that soft clouds isn’t just what you had planned and can usually spoil a normally good picture, especially if you thinking about enlarging the item.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com