JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE: Posle Dragana (15) podlegao i Stanislav (23) - Volim Podgoricu

JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE: Posle Dragana (15) podlegao i Stanislav (23)

Mladić koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu u noći između nedjelje i ponedeljka, Stanislav Petković (23), preminuo je jutros u Urgentnom centru. Njegovih dvoje saputnika N. M. (15) i A. R. (16), iz džipa koji se zakucao u zid na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog, u stabilnom su stanju.

Dječak koji je poginuo na licu mjesta na svoj rođendan, Dragan Tešić (15), biće sahranjen sutra na Novom obrenovačkom groblju.

Stravična tragedija: Džipom udarili u zid, dječak poginuo na 15. rođendan! (VIDEO)

 U stravičnoj nesreći Stanislav je zadobio povrede opasne po život. Mladić je imao unutrašnje krvarenje i izvađena mu je slezina. N. M. je svjestan i oporavlja se, a A. R. je slomljena ruka i on će najvjerovatnije biti pušten kući za dva dana. Ljekari, ipak, nisu uspjeli da spasu Petkovića. Umro je juče u 4 ujutru. Njegova majka i najbliži su se nadali da će se oporaviti, ali tužna vijest ih je juče dočekala.

– Majka, s kojom je živio posle razvoda roditelja, krenula je u bolnicu jer su je zvali, a u međuvremenu je stigao telegram da je Stanislav umro – pričaju prve komšije. – On se sa svima družio, skoro se i zaposlio. Njegov automobil je parkiran tu ispred kuće. Svi smo vidjeli gde se dogodila nesreća. Šta im to bi? Da li je u pitanju umor, alkohol ili trenutak nepažnje…

Petković i trojica dječaka su u nedjelju veče izašli u kafanu na proslavu rođendana. Navodno je A. R. uzeo automobil svog oca. Za volan je sjeo Stanislav. Društvo se vozilo po Obrenovcu, da bi oko 2.45, kako su kamere zabilježile, “džip grand čiroki” dojurio iz pravca ulice Vojvode Mišića i zakucao se ogromnom brzinom u zid nekadašnjeg restorana “Ribica”. Kako saznajemo, mladići nisu bježali od policije, nisu bili problematični, niti su vozili sa ugašenim svjetlima. Na mjestu nesreće nisu pronađeni tragovi kočenja.


Maloletni A. R. i N. M.

Petnaestogodišnji Dragan, koji je podlegao povredama na licu mjesta, došao je kod oca u Obrenovac da proslavi rođendan i kupi stvari za maturu. Živio je sa majkom u selu pored Kragujevca, posle razvoda svojih roditelja. S najboljim drugom kobne večeri želio je da “izađe u provod”.

– Kako njegovom malom bratu da kažem da Gage više nema – očajna je Draganova baba Slobodanka. – Prvi put je stavio leptir-mašnu i rekao mi: “Slikaj me, baba, da pošaljem mami da vidi”. Kupio je patike za maturu. Rekla sam mu da ih čuva, ali on je htio lijepo da se obuče za svoj dan. Dva dana ih je samo nosio. Bosonogog su nam ga vratili, sad će baka nove da mu kupi… Poginu naš Dragan na svoj rođendan. Majka mu to neće prežaliti. Pored njegove, još jednu raku da iskopamo.

Dragan je na jesen trebalo da krene u dizajnersku školu u Kragujevcu, koju je tek upisao.

Foto: M. Anđela, Radnici popravljaju zid u koji je udario džip

OSTALA RUPA U ZIDU

OD siline udarca automobila srušio se deo zida u koji se vozilo zakucalo. Majstori su juče popunjavali rupu, a Obrenovačni su i dalje u šoku poslije smrti dvojice mladića.

– Ulicom kralja Petra inače vozači jure kao ludi, blizu su i dve škole. Već smo molili da postave ovde semafor, bilo šta da bi usporili, međutim od toga nema ništa – komentarisali su prolaznici na mjestu nesreće.

(novosti.rs)

1.579 komentara

  1. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I am encountering difficulties with your RSS. I donít know the reason why I can't subscribe to it. Is there anyone else having identical RSS problems? Anyone who knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

  2. Good web site you have here.. Itís hard to find high-quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! Take care!!

  3. This is the right web site for anybody who would like to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want toÖHaHa). You definitely put a brand new spin on a topic which has been written about for many years. Excellent stuff, just great!

  4. Hi there! This post couldnít be written much better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I am going to send this post to him. Fairly certain he's going to have a great read. I appreciate you for sharing!

  5. Iím impressed, I must say. Seldom do I come across a blog thatís equally educative and engaging, and without a doubt, you've hit the nail on the head. The issue is something not enough men and women are speaking intelligently about. I'm very happy I stumbled across this in my search for something relating to this.

  6. An intriguing discussion is definitely worth comment. There's no doubt that that you ought to publish more on this subject matter, it may not be a taboo subject but usually folks don't discuss such topics. To the next! All the best!!

  7. Having read this I believed it was extremely enlightening. I appreciate you finding the time and energy to put this content together. I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

  8. Can I simply just say what a comfort to find someone who actually knows what they are talking about on the net. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More people have to check this out and understand this side of your story. I was surprised you are not more popular because you most certainly possess the gift.

  9. Hi there! I could have sworn Iíve visited this site before but after going through many of the posts I realized itís new to me. Anyhow, Iím definitely pleased I stumbled upon it and Iíll be book-marking it and checking back often!

  10. Having read this I believed it was really informative. I appreciate you taking the time and effort to put this content together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile!

  11. Having read this I thought it was extremely enlightening. I appreciate you finding the time and effort to put this article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

  12. Good day! I could have sworn Iíve visited this site before but after browsing through some of the articles I realized itís new to me. Anyhow, Iím definitely delighted I found it and Iíll be bookmarking it and checking back regularly!

  13. Having read this I thought it was really informative. I appreciate you finding the time and effort to put this information together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com