CRNOGORCI UHAPŠENI U HRVATSKOJ: Zaglavili zbog 13 kila MARIHUANE! - Volim Podgoricu

CRNOGORCI UHAPŠENI U HRVATSKOJ: Zaglavili zbog 13 kila MARIHUANE!

Hr­vat­ska po­li­ci­ja pro­na­šla je kod dvo­ji­ce hr­vat­skih dr­ža­vlja­na, sta­ro­sti 44 i 45 go­di­na, kao i kod tro­je dr­ža­vlja­na Cr­ne Go­re, sta­ro­sti 51, 47, 22 go­di­ne, oko 13 ki­lo­gra­ma ma­ri­hu­a­ne.

Pro­tiv njih je pod­ne­se­na kri­vič­na pri­ja­va zbog pro­iz­vod­nje i pro­me­ta dro­ga­ma i zlo­či­nač­kog udru­ži­va­nja, sa­op­šte­no je iz MUP-a Hr­vat­ske.

Osum­nji­če­ni su uhap­še­ni to­kom pro­šlog vi­ken­da, a is­tra­žni su­di­ja Žu­pa­nij­skog su­da u Ri­je­ci od­re­dio im je jed­no­mje­seč­ni pri­tvor.
– Is­tra­gu su spro­ve­li pri­pad­ni­ci Slu­žbe kri­mi­na­li­te­ta dro­ga Po­li­cij­ske upra­ve pri­mor­sko-go­ran­ske u sa­rad­nji s ko­le­ga­ma iz Rav­na­telj­stva po­li­ci­je. To­kom is­tra­ge kod njih je pro­na­đe­no i od­u­ze­to 12.816 gra­ma ma­ri­hu­a­ne, u 15 pa­ke­ta i dru­gi pred­me­ti ko­ji se do­vo­de u ve­zu s kri­vič­nim dje­li­ma. Osum­nji­če­ni su da su se udru­ži­li i dro­gu na­ba­vi­li na pod­ruč­ju dru­ge dr­ža­ve pa je pro­kri­jum­ča­ri­li u Hr­vat­sku ra­di pro­da­je – sa­op­šte­no je iz MUP-a.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com