Nema konkurenciju: Sa ovim znakom u horoskopu ćete imati vatromet u krevetu - Volim Podgoricu

Nema konkurenciju: Sa ovim znakom u horoskopu ćete imati vatromet u krevetu

Seks sa ovim znakom je uvijek nezaboravan, a za to postoje i valjani razlozi.

Lav nije za džabe proglašen kraljem džungle – sa svojim jakim stavom i odvažnošću ostavlja utisak gdje god da se pojavi. Ipak, na jednom mjestu umije i te kako da se ističe, a to je naravno krevet.

Njegove seksualne veštine su na zavidnom nivou, a mi vam donosimo nekoliko razloga zbog čega bi baš on trebalo da bude vaš izbor kada je seks u pitanju.

1. Recite zbogom misionarskoj pozi

Ovo naravno ne znači da lavovi ne vole misionarsku pozu, čak naprotiv, oni vole sve poze. Sa njim vam nikada neće biti dosadno i monotono.

2. Očekuju najbolje

Ako se on trudi da izgleda dobro i bude na visini zadatka, isto to će očekivati i od vas. Treba da izgledate dobro, da budete dobri u krevetu i da hranite njegov ego kad god imate priliku.

3. Uvijek žele još

Lavovi neće biti zadovoljni istim seksualnim iskustvom. Bilo da je u pitanju igranje uloga, korišćenje šlaga ili pozivanje treće osobe, Lavovske seksualne želje ga čine zabavnim partnerom koji bi da eksperimentiše tokom seksa. Nisu stidljivi i nije im problem da imaju maratonske seks partije.

4. Njihov po malo nadmeni stav može da bude to što će partnera napaliti

Kada dođete u kontakt sa Lavom, znaćete to. Njihova snažna ličnost može da se osjeti u cijeloj prostoriji. Svaka osoba koju možete da primjetite na drugom kraju sobe, koja ima “to nešto”, sigurno će biti dobra i u krevetu.

5. Kralj džungle je zvijer među čaršavima, i gdje god se zatekne

Lavovi su kraljevi džungle i neće dozvoliti da to zaboravite. Njihova po malo agresivna priroda se ispoljava u spavaćoj sobi, tj. gdje god se odlučite za “malo akcije”.

6. Nema čudnih momenata nakon seksa

Lavovi su veoma smeli. Sem ako niste malo stidljivi, neće biti bilo kojih čudnih trenutaka poslije seksa. Kada je sve završeno, neće imati problem da vam kaže da li je vrijeme da se mazite ili oblačite. Ovo je u stvari veoma dobro jer je sve sasvim jasno, bez pomiješanih signala.

7. Ne prihvataju stvari lično

Šta god da im kažete, prihvataće to upravo tako. Bilo da želite sa njima samo kombinaciju ili nešto više, znaće u kom pravcu žele da idu i tako će vam odgovoriti, bez neke ljutnje i sukoba.

8. Poprilično su pouzdani partneri

Kada dođete do međusobnog dogovora, našli ste partnera koji će vam posvetiti maksimum svog vremena. Možete da se oslonite na njih u svakom trenutku.

9. Lav daje ono što dobija

Koliko god da je moćan u krevetu, želi da dobije isto ono što i on nudi. Ipak, ukoliko mu udovoljite baš po njegovom ukusu, očekujte da će vam vratiti deset puta više.

(b92)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com