PODGORICA: Policija zaustavila autobus u Zeti i našla ŠVERCOVANE CIGARETE - Volim Podgoricu

PODGORICA: Policija zaustavila autobus u Zeti i našla ŠVERCOVANE CIGARETE

Carinici i policajci su kontrolom autobusa u mjestu Bistrice u Zeti juče pronašli i oduzeli 15.000 komada cigareta koje su, kako se sumnja, bile namijenjene nelegalnoj prodaji, navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave carina i Uprave policije

Navodi se da su carinski službenici mobilnih timova Odsjeka za suzbijanje krijumčarenja i policijski službenici Centra bezbjednosti Podgorica  juče, 19. juna 2016. godine, preduzimajući aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja roba, na putnom pravcu Podgorica – Golubovci, u mjestu Bistrice, kontrolisali autobus podgoričkih registarskih oznaka.

Carnici i policajci su u prtljažniku autobusa pronašli i oduzeli 15.000 komada više vrsta cigareta, koje pripadaju putniku A.Z. iz Ulcinja.

“Policijski službenici su o događaju obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Stoga su carinski službenici odgovornom licu, A.Z, izdali prekršajni nalog zbog počinjenog carinskog prekršaja. Cigarete su trajno oduzete i predate Upravi carina radi daljeg postupanja”, zaključeno je u saopštenju.

1 komentar

  1. Aw, it was a really good post. In concept I must invest writing this way moreover – taking time and actual effort to manufacture a top notch article… but what can I say… I procrastinate alot and by no indicates appear to get something carried out.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com