TEŠKE KRAĐE: UHAPŠENO više osoba, ima i MALOLJETNIKA! - Volim Podgoricu

TEŠKE KRAĐE: UHAPŠENO više osoba, ima i MALOLJETNIKA!

Nikšićka policija je tokom maja i juna na teritoriji te opštine identifikovala i nadležnom tužilaštvu procesuirala više osoba i grupu maloljetnika koji se sumnjiče za djela teška krađa i krađa. Policija je uhapsila Luku J. Lučića (34), braću Safeta (23), Burima (21) i Deliju (18) Kelmendi, Riziju H. Muratovića (47), kao i maloljetne M. T. (17),  M. Z. (17) i P. A. (17).

Utvrđeno je da je Lučić 14. juna oko 11 sati u Ulici Baja Pivljanina sa leđa prišao Ljubici Mrkajić (81) i iz ruke joj istrgao torbu u kojoj se nalazio novac, ključevi od stana i lična dokumenta. Nakon što je pobjegao u pravcu Ulice Dragice Pravice, iz torbe je uzeo novac, a torbu sa ostalim stvarima bacio u ulaz jedne zgrade gdje je policija pronašla i vratila vlasnici.

Utvrđeno je da su braća Kelimendi tokom večernjih sati, iz krug Sportskog centra ukrali više komada aluminijskih  ventilacionih kanala koje su prodali na otpadu sekundarnih sirovina.

U dva navrata su sa zgrade DPS- a u Nikšiću otuđili više bakarnih solbanki sa prozora, a iz kruga marketa “Konto” u Rudom Polju otuđili su horizontalnu rashladnu vitrinu za “Delikates” i istu rasklopili, dok su solbanke i djelove od vitrine prodali na otpadu.

Razija Muratović sumnjiči se da je 7. juna u prodavnici “Idea” u Starševini ukrala računar tablet marke “Samsung” koji je u vlasništvu AD Pivara Trebjesa. Ona je otuđila tablet iskoristivši odsustvo radnika, nakon čega je pobjegla. Policija je pronašla tablet  i vratila ga vlasniku.

Za maloljetne M. T. , M. Z., i P. A. utvrđeno je da su 24. maja provalili u putničko vozilo “Pasat 2” u vlasništvu Veselina Subotića (54). Oni su uz pomoć pravljenog ključa otvorili vozilo, izvršili premetačinu i iz njega otuđili telefon marke “Nokia” i 100 eura. Telefon su prodali u tržnom centru “Zeta” gdje ga je policija pronašla i vratila vlasniku.

Uz to maloljetni M. T.  je 10. maja u pomenutoj ulici ukrao biciklo marke “Apolo” koje je bilo u vlasništvo Dragana Samardžića (30). M.T je iskoristio nepažnju vlasnika i isto prodao na buvljoj pijaci u Kličevu, gdje ga je policija pronašla i vratila vlasniku

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com